2777
2789
عنوان

لخته

232 بازدید | 12 پست

سلام و خدا قوت.

ببخشید من الان روز دوم پریودمه. دردای خیلی عجیبی دارم .

ببخشید وااااااقعا اولش عذر می ک اینقد واضح میگم. مجبورم چون الان دسترسی ب دکتر ندارم.بازم خیلی عذر میخوام.

من همیشه پریودای دردناکی داشتم ک هیچ علتی براش پیدا نشد. عفونت و موارد دیگه نداشتم دکترا همیشه می گفتن  طبیعیه.ولی درد الآنم متفاوته کاملا. نمیدونم چجور توضیح بدم. ی جوری انگار رحمم میسوزه. و بشددددددت دفع لخته دارم. قبلا هم بود ولی نهایت روزای اول ،روزی یکی دو تا. الآن هر بار میرم سرویس بهداشتی بیشتر از خون مدااام لخته میاد پشت سر هم. خییییلی نگرانم. دفعه پیش پریودم خونریزی ب حدی زیاد بود ک تو ۱/۵ روز یه بسته نوار بهداشتی تموم شد. ولی الان شدیدا کمه.و بیشتر لخته اس. هر دفعه میرم ۴-۵ تا لخته دفع میشه.

و یه سوال دیگه.من بخاطر نگرانی بابت لوله راستم و اینکه گرفتگی نداشته باشه دکترم گفتن اگه نگرانم عنبر نسا استفاده کنم. میخوام ببینم آیا این لخته ها ممکنه به اینم مربوط باشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عنبرنسا تو پریودی نباید استفاده شع

نه تو پریودی نه. بعد پریود ماه پیش به مدت یه هفته استفاده کردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم درد قائدگی نشانه و سالم بودن تخمدان و رحمه نگران نباش همیشه این موقع کمرتو ببند هم دردش کمتره ...

خیلی ممنونم. نگرانیم بابت این حد از دفع لخته است.خیییلی زیاده و خونریزی کم

بزن رو لینکhttps://t.me/joinchat/N4SAphafm0MgYDWnYzhY2w

ممنون عزیزم. ت ل ندارم

مشکلی داشتی از لحاظ رحم و تخمدان قبلا؟

نه هییییییییچی. فقط دو بار سابقه بارداری خارج رحمی دارم و یه لوله سمت راست رو دارم. حتی پلی کیستیک هم نیستم

برو دکتر عزیزم چون خدایی نکرده دیواره های رحمت نباشه بریزه

ببخشید ینی چی؟ چ مشکلی پیش میاد در اونصورت؟ الان دسترسی ندارم ب دکترم

آخه شنیدم لخته زیاد خطر داره رحم تیکه تیکه میاد پایین خدایی نکرده

یا خدااا