2777
2789
عنوان

نسل سوخته..

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 69 پست
نه گل دختر دقیقا ۱۳۵۰ کلاس دوم بودم که انقلاب شد

من 74هستم اما خیلی دوس داشتم که زندگیای قبل از انقلابو ببینم

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
Delem tang shod

آره منم بشدت

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد خوب...انشالله که همه هم نسلاتون همینطوری فکر کنن...من هفتادی هستم ولی منم یادمه بچه بودیم خیلی ک ...

آره چقد اون وقتا شاد بودیم همش تو کوچه و حیاط درحال بازی..اما الان چی همه مثل گنجشک تو قفس گیر کردیم

من 74هستم اما خیلی دوس داشتم که زندگیای قبل از انقلابو ببینم

خیلی خیلی خوب بود ...هیچ دغدغه ایی نبود ..همش آرامش بود ...خونه ها اندازه غربیل دلها اندازه دریا ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بله

انشاءالله درست میشه غصه نخور گلم..

خیلی خیلی خوب بود ...هیچ دغدغه ایی نبود ..همش آرامش بود ...خونه ها اندازه غربیل دلها اندازه دریا ... ...

دلتون نمیگیره الان؟

دلتون نمیگیره الان؟

چرا ولی چاره چیه ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
چرا ولی چاره چیه ....

فکرکردن به گذشته هم آرامش میده به آدم هم ترس..ترس اینکه چقد ازعمرمون رفته

ممنون استارتر به خاطر این متن زیبا، واقعا با خوندنش رفتم تو حال و هوای اون وقتا، خاطرات کودکی برام ز ...

قربونت عزیزم...خودمم همینطوری شدم..اون وقتا روز جمعه اصلا تنها نبودیم که همش دور هم بودیم اما الان چی😳

نسل سوخته رو به خاطر روزهای خوب بچگیمون و خاطراتش نمیگن عزیزم 

پس چرا میگن؟

پس چرا میگن؟

به خاطر شرایط الان به خاطر ارزوها و شعارهایی که باهاش بزرگ شدن و نرسیدن به خاطر هنجارهایی که باهاش بزرگ شدن و بعد همون هنجارها شد امل بازی و نادیده گرفته شدن ،  به خاطر کمبودها و سختی هایی که برای حتی کمترین ها تو راه زندگیشون داشتن و دارن از مدرسه و کنکور و شغل و ازدواج گرفته تا تغییر ناگهانی جامعه مخصوصا متولدین خود دهه شصت که دهه انفجار جمعیت بود ... روحیه خاص و شکننده شون به خاطر شرایط سخت جامعه و محدودیتهایی که الان به جوک تبدیل شده ولی اونا رو زجر داد و میده ... حرف زیاده عزیزم ، امیدوارم همه اروم و شاد باشن این نسل طفلک همچنان هم داره میجنگه برای رسیدن به ارزوهاش

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
به خاطر شرایط الان به خاطر ارزوها و شعارهایی که باهاش بزرگ شدن و نرسیدن به خاطر هنجارهایی که باهاش ب ...

عزیزم راست میگی واقعا عالی توصیفش کردی