2789
عنوان

بدم میاد ازت

167 بازدید | 12 پست

مادر شوهرم وپدر شوهرم قراود امشب بیان شام خونمون همسرم گفتم ب خواهرت نگو چون بسیار باهم مشکل داریم گف اگ زنگ نزنه نمیگم الان میگه زنگ زد منم گفتم بیان گوشیشو چک کردم دیدم خودش زنگ زده انقد دارم حرص میخورم بنظرتون چیکار کنمم ب روش بیارم اصلا دوس ندارم عفریته بیاد خونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂😂😂ببخشید یاده کارای شوهره خودم  افتادم

فقط صبر و تحمل و خوش رویی وقتی رفت کلی به شوهرت غر بزن... البته اگه شوهرت واسه غر زدن عصبانی نمیشه درغیر این صورت نظری ندارم 😬

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️

بیخیال حالابخاهی تلافی کنی میگه منم خانوادت امدن همینطورمیکنم تحمل کن یک شب راحتمامیتونی 

فایده نداره دعوااین مردهاهرکاریشون بکنی خواهراشون عزیزنن چه بدچه خوب هرچی ظلم بکنن هم 

منم شوهرم خیلی به خواهراش وابسته بودیکیشون حکم مادرداشت وبدجنسی میکرداهیچی اول دعوامیکردم بعدحساسیت راکم کردم شوهرم شناختش تازه احترامشابیشترداشتم تابعدفهمیدچیکارن 

بیخیال حالابخاهی تلافی کنی میگه منم خانوادت امدن همینطورمیکنم تحمل کن یک شب راحتمامیتونی  فاید ...

اخه ما باهم حرف نمیزنیم من اساس کشی داشتم هیچ کدوم نیومدن خانوادم بیچاره زحمت کشیدن الان اونا شبیه عروس میخان بیان