2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم

14 بازدید | 11 پست
سلام خانوما احساس میکنم یچیزی داخل واژنم گیر کرده یا هوا داخل واژنم هسته که خارج بشه خوب میشه. قبل ازدواج هم اینجوری شده بودم چون مجرد بودم دکتر گفت قارچی شدی فلوکونازول داد خوب شدم از چی میتونه باشه بازم ممکنه از قارچ باشه
اخه ماه قبل دکتر رفتم گفت قارچی شدی ولی چون شیر میدم گفت نمیتونی دارو بخوری فقط پماد واژن داد گفتم درمان قطعی کنیم اخه بعد ازدواج زود زود اینجوری میشم گفت نمیشه دارو بخوری فعلا همینو استفاده کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشستن توی لگن حاوی اب و کمی سرکه رو امتحان کردین؟ از جمله درمان های خونگی برای عفونت واژنه که خیلی خوب جواب میده. برای پیشگیری از عفونت هم خیلی خوبه مخصوصا شما که زود به زود دچارش میشی هفته ای یکی دوبار انجام بده
از عطاری پنیرک بگیر. مثل دمنوش درست کن بخور عفونت رو از بین میبره
زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
عنبر نسا هم خیییلی خوبه،اونم از عطاری بگیر زغال بذار روی گاز قرمز بشه بذار تو اسفند دود کن تو دستشویی دامن پات کن عنبر رو بریز تو اسفند دود کن بذار زیر دامنت دودش بخوره بهت
زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌