بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۱۶ مهر واااای با من ی روز فرقته هاااا....من ک میگم شهریور میشه
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
شما هر دفعه رفتی سونو مثل من تاریخ زایمان تغییر کرد؟ طبیعی هستی یا سزارین؟
پریودیتم با من ی روز فرق داره.....طبیعی هستم مال من اول زده بودن ۱۷ دیگه همیشه میزنن ۱۶ ...ولی من حس میکنم اخرای شهریور میاد
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
چه حس خوبی ولی آخر شهریور هنوز خیلی زوده ۳۸ هفته پر نشده
اخه بچه ۳۷ کامله ابجی
من دوقلو دارم چطور بیارمشون اخه،اما همین دوقلوهارم بیمارستانا میگن طبیعی دکتر خودم گفته سزارینت میکنم اما میترسم زودتر بیان برم بیمارستان بگن طبیعی بیار،اینطورم بشه میگم پس زایمان بدون درد برام انجام بدن
اره دکترم هر دفعه میدم از روی تاریخ آخرین پری سن بارداری رو حساب میکنه ولی چون میخوام سزارین بشم میترسم تاریخ سیر رو زودتر بده بچه هنوز نترس باشه اخه همیشه تاریخ سونو از پری عقب تره