2821
2789
عنوان

عکسای .....

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 47 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من میگم واسه اثبات خودش که جلو همه بگه خوب بوده میکنه چون نمیخواد بهم بخوره

عکسات لخت لخت ؟

راه را ادامه بده.وتنهابه پایانش بیاندیش😍خارهای بین راه، رسیدن به گل را زیباتر میکند😉
نمیتونم،عکسا ت یه فلسه که منم نمیدونم کجاست

پس ی اتو بگیر ازش تا گرو کشی کنی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

واقعا؟؟؟؟؟اگه بزنه به سیم اخر چی

چون خودشم یه طرف قضیه ست و پاش گیره و فامیلتونم هست ،عمرا این کارو بکنه ،پس ضعف نشون نده ...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

این کاراش جرم اش سنگینه  همچین غلطی راحت نیست دادگاهی اش میکنن . بترسونش بگو همچین کاری کنی خون ات ریخته است  قبل اش هم میتونی عکس هات رو بگیر پاک کن

واااا!!!!عکس پخش کنه که بگه خوب بوده!؟خود این کار اشتباهه.نترس عزیزم .نمیکنه.دلتو قرص کن.اگه واقعا ب۶ دردت نمیخوره بحاطر ۴ تا عکس خودتو بدبخت نکن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی