2821
2789
عنوان

عکسای .....

433 بازدید | 47 پست

بچه ها من با نامزدم(نامزد منظورم دوست پسر نیستش و مراسم گرفته بودیم اما نامحرم هستیم)رابطه بدون ..داشتیم و ازم عکس داره،حالا من میخوام بهم بزنم،بخاطر اذیتایی که میکنه منو تو تاپیکای قبل هستش،

فامیله و اینکه میترسم اون عکسارو پخش کنه چون خودش مخالف جدا شدنه،وای بچه ها دارم میمیرم

میدونم کارم اشتباه بودو خدا شاهده پشیمونم لطفا نیایین دعوا کنید باهام فقط بگید به نظرنتون میکنه،؟چون خودم میترسم که بکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سعی کن اول عکساتو پاک کنی بعد بهم بزنی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

فکر نکنم این کارو بکنه چون آبروی خودشم میره و اینکه میگی همه هم میدونن شما با هم نامزد بودین و در جریانند....!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نقطه ضعف نشون نده‌.عقلشو از دست نداده که عکستو پخش کنه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی