2777
2789
عنوان

محمد زارع

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 106 پست
چون فیلم هندی درآورد حقش نبود من انتظار داشتم برا فینال لااقل سه بعدی طرح بزنه نه اشک ملت برا رای دا ...

قبول کنیم ملت ما همه احساساتین و تز سر احساس تصمیم میگیرن من خودم اجرای اخرشو کلی گریه کردم ولی از رو عقل ب ممد رای دادم 

بیچاره صاف و صادق اومد جلو حتی بلد نبود قشنگ حرف بزنه چ برسه چرب زبونی😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگه عبادی پشتکار نداشت؟؟ اتفاقا سیرک دوره نداره  عمشون اراده و پشتکار قوی دارن

محمد زارع توانایی اجرایی فوق العاده ای داشت و اون پول میتونست واقعا آینده ساز باشه براش

مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی:)
ادم متظاهر از قبل معلومه این خانم قبل امدنش به برنامه کار خیریه میکرده کاملا معلومه یه ذره غرور ندار ...

همین دیگه یه برنامه جدی ک بار استعداد یابی داره فقط یه ادم ماه عسلی کم داشت ک اومدو همه رو درو کرد

قبول کنیم ملت ما همه احساساتین و تز سر احساس تصمیم میگیرن من خودم اجرای اخرشو کلی گریه کردم ولی از ر ...

دو رو بریای من هر کی به زارع رای داده بود میگفت گناه داره . تو کانکس زندگی میکنه پول لازمه . جوونه ... 

اگه این رای از سر ترحم نیس پس چیه 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
عزیزم ریلکس باش 😁😁😁نگفتم من بهترم من سلیقه م چیز دیگه ایه علاقه ای به نقاشی باشن ندارم  حقی ...

چه فرقی به حال من میکنه عزیزم، من به هر دوشون رای دادم، ولی از این که یه زن برنده شد بیشتر خوشحال شدم،

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
دو رو بریای من هر کی به زارع رای داده بود میگفت گناه داره . تو کانکس زندگی میکنه پول لازمه . جوونه . ...

هم خونه دارن هم پدر و مادر ، اگر تو  کانکس زندگی میکنن برا اینه که برای انجام کارای مورد علاقشون استقلال کافی داشته باشن و خودساخته باشن ، پول لازمم نیستن چون هم توو سیرک کار میکنن هم تدوینگر هستن

مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی:)
چه فرقی به حال من میکنه عزیزم، من به هر دوشون رای دادم، ولی از این که یه زن برنده شد بیشتر خوشحال شد ...

واقعا یه خانوم از یه شهرستان  کوچیک و محروم با اون استعداد نقاشی با شن اول شده .. همه میگن حق خوری شده و زارع باید اول میشد .. چرا مثلا ؟ حالا همه نقاش شدن و کارای عبادی واسشون هیچ وجهه استعدادی نداشته !!!! 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄