2821
2789
عنوان

شیر خشک

69 بازدید | 9 پست

سلام دوستان گلم

من به پسرم شیر خشک میدم 9ماهشه

همسرم الان رفته خریده روش نوشته یک سال به بالا 

الان هم نمیتونه بره عوضش کنه

اگ ب پسرم بدم مشکلی پشی میاد؟؟؟؟

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه سنگین باشه براش  بنظرم یه شیر مناسب خودش بگیر ،یه نوبت اینو بهش بده ،یه نوبت اونو

خیلی ممنون واقعا پسرم داشت گریه میکرد مونده بودم چیکا کنم.پیمونشو کم میریزم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
نه مشکلی نداره ولی فردا عوضش کن

اط یه داروخونه گرفته ک عمرا عوضش کنه.یکم پیمونشو کم میریزم تا سنگین نباشه براش

خواهش میکنم عزیزم،من به پسرم کلا نان ۱دادم ،حتی بعد ۱سالگیش دکتر گوارش بهم گفت ،گفت براش سنگینه ۲

خیلی ممنون عزیزم.همیشه سلامت باشه پسرت آمین

قربونت عزیزدلم ،چه دعای قشنگی ،مخصوصا امروز بهش احتیاج داشتم،😍😍ممنون از انرژی مثبتت عزیزم ،شبت خوش ...

فدات شم جانم.

امیدوارم همیشه خنده مهمون لباتون و خوشبختی و سلامتی مهمون خونتون باشه

آمین😘😘😘

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

یک سوال

1380___amir______ | 28 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز