2777
2789

خودم 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اهواز میشنم عزیزم...امااگه کسی اهواز خیاط خوب سراغ داره به من بگه ...آورین..البته نزدیک خبابون ام ...

چی میخوای بدوزی

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
نه همیشه بهترین و زیباترین مانتوها رو از فلکه احمداباد میگیرم ۵۹ تومن

برادرم برام پارچه پالتویی گرفته گفتم بدم برام بدوزن . منم همیشه آماده میخرم. از کدوم مانتو فروشا احمدآباد میخری؟؟

کجا هستی

من محدوده کاوه 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
برادرم برام پارچه پالتویی گرفته گفتم بدم برام بدوزن . منم همیشه آماده میخرم. از کدوم مانتو فروشا احم ...

فرقی نمیکنن هردفه از یکیشون . بعضی وقتا مانتو دلخواهمو از آویژه پیدا میکنم بعضی وقتا از مونا یکی دیگه هم جدیدا باز شده اونم خوبه فقط باید بگردی تا مانتو جنس خوب بجوری

فرقی نمیکنن هردفه از یکیشون . بعضی وقتا مانتو دلخواهمو از آویژه پیدا میکنم بعضی وقتا از مونا یکی دیگ ...

منم باید برم ی سر بزنم. امشب از کاوه ی مشکی گرفتم ۴۹

2790
2778
2791
2779
2792