2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قرض استفاده میکنم....ظرفامو بدتر چرب میکنه....چی کا کنم

بعضی ماشینا با بعضر قرصا و ژلا ‌کار نمکنن .ماشین من بکوبا ژل پریییل اصلاااا نمیشوره چرب و چیلی و کثیف عوضش با قرص کوانتوم فینیش عاااالی .پیدا کن با چی بهتره عملکردش

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
قربون دستت از اول راهنمایی کن  اول هرروز استفاده می کنی  دوم ارکوپال رو خراب نمی کنه&nbs ...

آرکوپال رو خراب نمیکنه

من والا خیلی دیر به دیر استفاده میکنم

ژل دوفازی پریا خیلی خوبه

قرص هم خوبه ولی گرونه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
من قرض استفاده میکنم....ظرفامو بدتر چرب میکنه....چی کا کنم

از چه قرصی ؟

ژل پریا خیلی خوبه

من با ژل عالی میشوره

جلاسنج داره؟

آرکوپال رو خراب نمیکنه من والا خیلی دیر به دیر استفاده میکنم ژل دوفازی پریا خیلی خوبه قرص هم خوبه ...

والا ۱۲میلیون دادم باید مثل خر ازش کاربکشم خدا کنه بی دنگ وفنگ باشه وباهاش ارتباط برقرار کنم اخه من با تکنولوژی زیاد میونه ای ندارم 

والا ۱۲میلیون دادم باید مثل خر ازش کاربکشم خدا کنه بی دنگ وفنگ باشه وباهاش ارتباط برقرار کنم اخه من ...

اوووف عزیزم چه گران شده

مبارکت باشه فدات

سری چندشو خریدی؟

بوش عالی میشوره نگران نباش

اوووف عزیزم چه گران شده مبارکت باشه فدات سری چندشو خریدی؟ بوش عالی میشوره نگران نباش

سری شش تازه به نظرم قیمت ها کمی اومده پایین چون چند ماه قبل ۱۴تومن بودن الان هم سیهاوی جشنواره بود به گفته خودشون تخفیف خوب داده بودن 

سری شش تازه به نظرم قیمت ها کمی اومده پایین چون چند ماه قبل ۱۴تومن بودن الان هم سیهاوی جشنواره بود ب ...

من سری ۴ رو دارم 

قبل این گرونی ها ۴۵۰۰ خریدم 

الان شده ۱۰ میلیون 🙄

من سری ۴ رو دارم  قبل این گرونی ها ۴۵۰۰ خریدم  الان شده ۱۰ میلیون 🙄

خانومی من ماشین ظرفشوییم بوش ترکیه هست بعد با برنامه اوتو و نیم شور گذاشتم ظرفای غذای ماکارونیمو بعد از 20 تا ظرف 7 الی 8 تاشون بازم روغنی مونده بود و چندان تمیز نشده بودن! میگم راهکارش چیه که ظرفها رو خوب بشورن؟

خانومی من ماشین ظرفشوییم بوش ترکیه هست بعد با برنامه اوتو و نیم شور گذاشتم ظرفای غذای ماکارونیمو بعد ...

عزیزم از چه شوینده ای استفاده کردی؟ من از قرص پریل یا فینیش یا ژل پریل استفاده میکنم خیلی خوب می‌شوره و اینکه وقتی ظرفا چربه میتونی برنامه اینتنسیو رو انتخاب کنی دماش بالاتره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز