2777
2789
عنوان

کادوی عروسی

239 بازدید | 20 پست

بچه ها من سال ۹۰ عروسیم بود

دوستم ی گلدون برام کادو اورد که کلا به دردم نخور چند بار ضربه بهش خورد هی ریز ریز شکست تا پودر شدو اینا اون زمان حدود ۱۰۰ بود رنجش فقطم اون دوستم بهش کادو داد و یکی دیگه بقیه تمام پول

حالا فردا عروسی همون دوستمه منم براش گلدون بخرم؟یا پول بدم

اگه پول چقدر بدم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

پول بهتره

من پول خوشم میاد کادو بدن بهم

هر چقد در توانته

از ۲۰۰ تا ۵۰۰ تومن بیشتر نده

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۲۰۰ تومن ببر واسش اگه دستت خالیه

نه بحث دست خالی و پر بودن نیستش اصلا 

توان مالیم اوکیه

اما میخوام ببینم چجورهست رنج کادوی عروسیش باتوجه به کادویی که به من داد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه بحث دست خالی و پر بودن نیستش اصلا  توان مالیم اوکیه اما میخوام ببینم چجورهست رنج کادوی عرو ...

چکار به اون داری اون مجرد بوده شما متاهلی 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
چکار به اون داری اون مجرد بوده شما متاهلی 

اون خب با پدر مادرش اومد عروسی 

من بحثم بی مصرفیه کادوشه🤪