2777
2789

[QUOTE=102006859]😂😁 خیلی باحالی[/QUOTE. البته گیوه رو از اورامان خریدم . ولی تقریبا مثل همن گیوه ها

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

راستی بیبی شهرزادی

بله اسمم واقعی بی بی شهرزاده 

همه دخترونمو غیر از چندتا دهه هفتادی مین شناسنامه اسم بی بی داریم

پاپام خانزاده با تعصبی وید اسم هممون خدا بیامرز انتخاب ایکرد

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
می زنونه هم هه

کر نه مردونه. طوسی کمرنگشم کردم . . ولی ازم بردنش. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
بله اسمم واقعی بی بی شهرزاده  همه دخترونمو غیر از چندتا دهه هفتادی مین شناسنامه اسم بی بی داری ...

بی بی شهرزاد  بختیاریها خو همه خانن و خانزاده . ت  کلاسمون 9 بختیاری بود 8 تاش میگفتن خانزاده ان . یه روز گفتم په ای بختیاریا رعیت ندارن😂 مرده بودن از خنده

اصفهان که بابادی نداره بیشتر چهارلنگ هستن و بهداروند  اسی میخوای بپیچونی ولی نمی دونی من اطلاع ...

نه عزیزم اصفهانی نیستم اینجو زندگی ایکنم م‌ و فامیلم زدم گوگل طایفه بابادیا اومد