2777
2789
شوهرم بختیاریه حالا مادرشوهرم رفته لباس بختیاری برا پسرم ک هنوز ب دنیا نیومده گرفته با عرض معذرت من ...

گرونن اون لباسها. وای بچه ها چه ناز میشن با اون لباسها

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

[QUOTE=] شوهرم بختیاریه حالا مادرشوهرم رفته لباس بختیاری برا پسرم ک هنوز ب دنیا نیومده گرفته با عرض معذرت من ... [/QUOTE]

وای دلت میاد نپوشی عزیزم

لباس بختیاری نزدیک ترین لباس و بکر ترین پوشش نسبت به لباس ایران باستان و هخامنشیان هست

پسرم مهد و مدرسش منطقه یک تهرانه چند بار توی مراسم های مختلف تنش کردم همه عاشقش شدن و اجازه مبگرفتن ازش عکس بگیرن

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
وای دلت میاد نپوشی عزیزم لباس بختیاری نزدیک ترین لباس و بکر ترین پوشش نسبت به لباس ایران باستان و ه ...

وووی عزیزم بشی تو اقه اصالتت حفظ کردیه وازش حمایتت ایکنی جونم بشی بختیاری

جدی؟چرا پس من خوشم نمیاد😣 ب نظرتون من حساسم؟

اره بابا . تو عروسیای سمت خودشون بپوشه. چه اشکال داره . تازه خوبه که یکی بچه آدمو اینقدر دوست داشته باشه.

حساس نشو 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود