2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته!!

49 بازدید | 0 پست

حالم خیلی گرفتس از دست شوهرم،همسرم پسرعمومه برا همین بدون هیچ دوره نامزدی عقد کردیم بعدشم تو مدت دوسال عقد شاید کم از ۵ بار همو دیدیم اون یک شهر دیگه بود تو همون دوران عقد یک سری اخلاقاش اذیتم میکرد تا جایی ۴ ماه بعد از عقد گفتم طلاق ولی چون خیلی سخت نگرفتم و پادرمیونی اشتی کردم خانوادشم که واقعن عذابم میدادن از راه دور که زد پدر من فوت شد و بحث ارث شد فشارا از طرف خانوادش و خودش ب حدی شد که من کلن بیخیالش شدم و خیلی جدی قطع رابطه کردم و گفتم طلاق که اونام اولش جدی نگرفتن ولی بعدش عالمو ادمو فرستادن منت کشی اخرم باز من کوتاه اومدم اونم سریع عروسی گرف دستش خالی بود سرویسمو خودم گرفتم و هزینه اتلیم دادم بماند چه جوری جواب خوبی دادم اومدیم سر خونه اخلاقاش اذیت میکرد گفتم تازه از خانوادش جدا شده کم کم درست میشه بهترم شد ولی چه فایده هر مشکلی تو خونس من باید حلش کنم خرابی باشه و ....کلن ترسو،امشب خیلی دلمو شکوند پول برق زیاد اومده میگه برو اداره برق منم زورم داد گفتم خجالت نمیکشی من با این شرایطم،کلن خیلی ترسوهه امشب کلی بهم بی احترامی هم کرد.خیلی دلم شکست مثه خرتو زندگی خرج کن بعد هر جا میشینه میگه من یک قرون از پوله زنم استفاده نمیکنم ب خاطر حرفای مادرشو خودش زود باردارشو ناشکر نیستم خدا بهم نی نی داده ولی وقتی پدرشو میبینم واقعن حرص میخورم