2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاید چشمم!

129 بازدید | 16 پست

بچه ها ترو خدا کمک کنید چشمم یه مدتیه قسمت سفیدیش از سمت چپ قرمز شده خیلی میسوزه باهاشام تار میبینم الان داشتم نماز میخوندم احساس کردم مژه رفته رفته توش نگا کردم هیچی نبود الان خیلی خیلی درد میکنه دسترسی به هیچ دکتری هم ندارم اگه تجربه ای دارید بگید

آه باران باران؛ شیشه ی پنجره را باران شست، از دل من اما چه کسی یاد تورا خواهد شست....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کی اینجوری شده؟ فک کنم عفونته، قطره استریل چشم داری؟

سه چهار روزه

آه باران باران؛ شیشه ی پنجره را باران شست، از دل من اما چه کسی یاد تورا خواهد شست....

عزیزم چشم حساسه تجربه به چه دردت میخوره کجایی که هیچ دسترسی به پزشک نداری؟حتما ببر به دکترنشون بده 

تااونوموقع هم باشامپو بچه فیروز بشور شاید عفونت کرده وملتهب شده

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

چشم خيلى حساسه

اگر ميتونى حداقل به دكتر داروخانه نشون بده يا قطره استريل بريز

چيزيم توش باشه دكتر چشم پزشك يا اورژانس بيمارستان چشم يه دقه اى در مياره

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

عزیزم منم همینطور شدم رفتم دکتر عفونت چشم گرفتی باید قطره بریزی خوب میشه ان‌شاءالله ولی دوسه هفته طول می‌کشه و آب بجوشون بزار یخچال سرد شه باهاش چشمت رو بشور چند بار در روز باید بشوری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سه چهار روزه

اگه فعلا دسترسی به دکترو دارو نداری گریه کن یکی دودیقه طوری که چشمت کاملا خیس بشه ضدعفونی میشه اینطوری

ولی فردا حتما برو دکتر

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن

احتمالا التهاب ملتحمه ست

میتونه به خاطر جسم خارجی باشه، عفونت باشه

با شامپو بچه و اب ولرم شست و شو بدین چندین بار

اینجوری که دستتونو دریاچه طور کنین که توش اب بتونه جمع شه، بعد اب و شامپو بچه رو قاطی‌کنین بریزین تو دستتون و چشمتون رو بکنین توش و پلک بزنین!

چند بار تکرار کنین، روبالشی تون رو هم عوض کنین

فردا بهتر نشد برین دکتر