2777
2789

بحق چیزای نشنیده

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید باورتون نشه 😂😂😂

ولی من از وقتی اقدام کردم به بارداری هر وقت نزدیک‌پریودم‌میشد شدید عطسه میکردم ؛ ماهی که باردار بودم کمتر بود عطسه هام 

الانم تو بارداری خیلی عطسه میکنم ؛ نمیدونم چه ربطی داره 🤔🤔🤔

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
شاید باورتون نشه 😂😂😂 ولی من از وقتی اقدام کردم به بارداری هر وقت نزدیک‌پریودم‌میشد شدید عطسه میک ...

خيليا اينو ميگن ، من هيچوووقت اينطوري نشدم ، طوري عطسه ميكنم كه شكمم درد ميگيره.، بيشتر از ٥ تا عطسه شديد ، با اينكه هيچيم نيست، علايم بارداري هم دارم خيلي ، اصن  ادم اخرش ازين علايم بارداري رواني ميشه 🤨🤪

خيليا اينو ميگن ، من هيچوووقت اينطوري نشدم ، طوري عطسه ميكنم كه شكمم درد ميگيره.، بيشتر از ٥ تا عطسه ...

منم همش عطسه میکردم ، حالت خاصی بود ؛ انگار سرما خوردم شاید یا مثل حساسیت 

من چندروز قبل اینکه بی بی بزنم سکسکه زیاد میکردم خیلی عجیب بود واسم 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
قبل ازينكه بفهمي بارداري يا نه ؟ اره حالت عجيبيه تا حالا بعمرم انقدر عطسه نكردم يجا😂😅

کلا از زمانی که اقدام کردم ؛ الانم که باردارم زیاد عطسه میکنم