2777
2789
پری جان من هیچ وقت از لطف خداوند و رحمتش نا امید نمیشم چون خدا هیچ وقت بده بنده هاش رو نمیخواد خودش گفته مرا بخوانید تا استجابت کنم شما را منم فقط خودش رو صدا میکنم تا صدامو بشنوه مطمئنم منم یک روز مامان میشم به زودی برام خیلی دعا کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسنا جونم الان تاپیکت رو دیدم که نوشتی زایمان کردی اصلا باورم نشد چه زود گذشت یادته روز اول دوستیمون رو یادش بخیر جای من نیایش جون رو ببوس عزیزم قدمش پر از خیر و برکت باشه منم خیلی دعا کن عزیزم
سلام عزیزم آره شکر خدا 24ام دی سز شدم کوچولوم هم به سلامتی اومد بغلم اکرم جون به خدا خیلی دعات کردم انشاالله این روزهای خوب و شماهم تجربه کنی مرسی که هنوز منو یادت نرفته
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
قربونت عزیزم بازم دعا کن دوباره پری شدم اعصابم داغون شد اخه این چه امتحان سختیه که خدا ازم میگیره خیلی محتاج دعاتم عکس دخترت رو میشه بذاری خیلی دلم میخواد ببینم از مادر شدن بگو چه حسی داره
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1086755
خدایا شکرررررتتتت......عاااشقتم.
هر روز من بهتر از روز قبل هست و از همه نظر بسوی موفقیت و خوشبختی و سلامتی رهسپارم و من دارم به آرزوهام میرسم و من پر از آرامش و شادی هستم.
یادم باشد….
که خدا با من است .
که فرشته ها برایم دعا میکنند،
که ستاره ها
شب را برایم روشن خواهند کرد
یادم باشد…..
که قاصدکی در راه است،
که بهار نزدیک است .خدایا متشکرم بابت سلامتی و دختر زیبا و سالم صالح و باهوشم....سپاس سپاس.سپااااس.(الهه55)
سلام کسی هست؟توروخدا سوال دارم. روز 23 پری دلم طاقت نیاورد بی بی گذاشتم منفی بود.خیلی نا نمید شدم.ب نظرتون نباید حداقل بخاطر تاثیر داروهام یه خط کمرنگ میوفتاد؟؟؟؟؟؟؟
سلام اکرم جون خدابزرگه از رحمتش ناامیدنشومن مطمنم به زودی مادر می شی ازحس مادری که انشاالله خودت مامان می شی و طعمشو می چشی واقعا لذت بخشه ولی خوب سختیهای خودشم داره واقعا می گما!!! پدر آدم در می یاد همیشه ی خدا خستم باهزار بدبختی می خوابونمش 10دیقه نشده بیدار می شه گوش هاش هم درد می کنه دکترش که می گه التهابه همش داره گوشاشومی کشه ولی حاظرم همیشه خسته باشم ولی دخترم سالم و عاقبت بخیر بشه حس مادریم الان گل کرده خخخخخخخ راستی عکس کاربریم عکس دخملمه چطوره؟؟؟
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<