خوش به حالت می ری مشهد سلام منوهم به آقابرسون انشاالله خودتم حاجت روابشی دعاکن نی نی سالم باشه اکرم جونم واسه مادرم هم دعاکن ببخشیدزیادنوشتم عزیزم
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس..
<<<<<<<
درمورد عفونت هم یه قاشق سرکه اصل وبا2لیطر آب ولرم قاطی کن نیم ساعت توش بشین 3روز درمیون هم فقط باسرکه خودتو بشو دکترهاهم این روش وتایید می کنن توفقط حرموگوش کن وبه خداتوکل کن زودی خوب می شی انشاالله راستی ماست وهم می تونی بمالی به دهانه و ا ژ ن ت بعد خشک شدن بشورش
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس..
<<<<<<<
اکرم جون کجایی امشب خیلی دلم می خواست باهات حرف بزنم حیف که نیستی دلم برات تنگ شده حتمنی رفتی مشهد!!! قربون امام رضابرم حالادیدی من بی معرفت نیستم بدون اغراق دلم تنگ شده مخصوصاالان که مشهدی اگه اومدی نت پستمو اینوبدون خیلی التماس دعاازت دارم
<<<<<<<
امروز روز27پریم بود 4روز دیگه تا موعد پریم مونده بی بی چک زدم منفی شد دلم داره میترکه بغض گلومو گرفته بخدا دیگه خسته شدم 1ساله کاره من شده انتظار واسه موعد پری و از و بی بی چک یعنی میشه بی بی چک اشتباه نشون داده باشه? اخه دل درد و کمر درد و نفخ دارم
سلام زهره جون آره ممکنه.من هم روز 26 بیبی چک گذاشتم منفی شد ولی فردای پری گذاشتم یه خط پررنگ و یکی کمرنگ شد.باردار بودم.البته سقط شد.پری هام هم 30 روزه است.