2777
2789
منکه این ماه هم امیدی ندارم امروز 12 پری و یک فولی داشتم به اصراره خودم امپوله اچ سی جی نوشت که موندم بزنم یا نزنم تو بگو بزنم یا نزنم چکار کنم اخه دکترم گفت با یک دونه فولی فایده نداره اما بازم اگه دوست داری بزن که من الان امپول رو گرفتم اما دو دلم که چکار کنم تو رو خدا راهنماییم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرناز دیروز بهم 6 تا امپوله چرک خشک کن داده که درش خیلی وحشت ناکه دیگه تحمله زدنه اون امپول رو ندارم واسه همینم نمیزنم میزارم تو یخچال باشه ماهه اینده میزنم چون از داروخونه سوال کردم گفت خراب نمیشه
اکرم جان خودت که اطلاع داری من 15سیکلم رفتم فولی بزرگتراز 10نداشتم که دکتری که ازم سونوگرفت غیره مستقیم می گفت که بااین فولی باردار نمی شی ولی من ناامیدنشدم سرنمازبه خدامی گفتم من کاری ندارم دکتراچی می گن !!طرف حساب من تویی دعامی کردم اگه دوست نداری بهم بچه بدی کاری کن ناامیدبشم ولی من بازم دوستت خواهم داشت سرسجده اینقدرگریه کردم که داشتم ازحال می رفتم
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
من باورم نمی شد بدون هیچ دارویی باردارشدم این همش لطف خداوند بود اکرم جون فولی توخیلی خوبه همه چی روبسپاربه خدا بچه تواز خدا گدایی کن امروزقشنگ وضوبگیر دعای مقتال بن سلیمان و100باربخون محتوای زیادی نداره اماتوهمونشم دل آدم ومست می کنه
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
آمپولاتواستفاده کن عفونت یکی ازدلایل ناباروریه تا22پریت یک درمیون برواقدام.... راستش من اولین بارم بودروزهای20و22پریم اقدام داشتم باورکن برای بار اولم بودالان 6ماه ازسقطم می گذره که طبق گفته دکترم 4ماه جلوگیری کردم2 ماه بعدباردارشدم
اکرم جون به نظرمن فولیت 2یا3روزدیگه باید آزاد بشه تواین دوسه روز هرشب برو اقدام اگه کلومفین و....برای رشد فولیت مصرف کردی که بحثش جداست وباید باآمپول آزادبشه نظردکترت تواولویت هستش بازم می گم دوست نازنینم فقط ازخدابخواه