2777
2789
خیلی هم احساس کسلی می کنم عین جنازه شدم حالانمی دونم این خوبه یابد خیلی دوست دارم بی خیال بشم واین روزهای طولانی روکه هرکدومش واسم مثل یه سال می گذره واحساس نکنم ازهمه بدتر
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
این نی نی سایت بیشتر عصبی وتحریکم می کنه هرکاری می کنم نیام نمی شه که نمی شه! معتادم کرده به خودش فعلا برم رو تختم دراز بکشم سرم داره منفجرمی شه آرزوی بهترینا رابرای همه بچه های نی نی سایت دارم
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یسنا تو خوبه درس میخونی سرتو گرم میکنه من چی همش کاره خونه بعدم حوصلم سر میره فقط و فقط به بچه فکر میکنم که اونم هر چی فکر کنی بدتره دیگه خسته شدم کلی هم دارو واسه سوزش و عفونتم داده حالا نمیدونم شاید خدا صلاح نمیدونه با این اعصابم فعلا بچه بده چون زیاد فکر کردم الان مریض شدم پاهام حس نداره میترسم بلایی سرم بیاد از جونه خودم که بهتر نیست فدایه سرم یا میشه یا نمیشه دیگه بی خیال باش تو هم اخرش میخوان این بچه ها چه گلی به سرمون بزنن والا که خودمون رو از الان پیر کنیم که اول حامله بشیم بعد بارداری استرس بعد سختی هایه شب بیداری اووووووووووووووووووووووو بگیرو برو
آخی عزیزم چرااینقدغریبی می کنی؟خانوادت کجان؟چرااین حرفهارومی زنی؟انشاالله تنت سالم!دشمنات بلایی سرشون بیاد عزیزم ماهرچه قدرم به خودمون بی خیالی بدیم نمی شه انشاالله انشالله انشالله زودی مامان می شی همونطورکه دلت...
می خواد!!!خدایه دخمل سالم وخوشگل ونازبهت بده بیشترازخدابخواه خدادعای کسایی رو که اجابتشون روبه تاخیرمی ندازه دعاکردنشونودوست داره انشاالله به حق غریبی امام رضاخدازودی دامنتو سبز کنه راستی ماهم 7ماهه از مشهد اومدیم خیلی حال دادرفتی ماروهم دعاکن دوست عزیزم
یسنا جون میدونم خدا دوستم داره اما به خدا قول میدم که همیشه ازش چیزی بخوام این دفعه رو تخفیف بده من هیچ وقت لطفشو فراموش نمیکنم یسنا چرا نمیشه از فکرش در اومد با اینکه میدونیم دلیلش از همین استرسه من که گاهی پاهام میلرزه از استرس اما بازم بهش فکر میکنم
سلام نذر صلوات گرفتیم واسه خانم حضرت فاطمه زهرا(س)5صلوات بفرستید و این پیام را به 5نفربفرسپیدتاتوی 5میلیون صلوات شریک بشید
خداجون تاعید بهم معجزه شو میده بگو ایشالله🙌
سلام اکرم جون نیستی؟!!! چ خبر؟.... من که الان 30م پریمه ..توروخدادعاکن نیاد..اینقدبااومدنش شوکه شدم ...که تاهمین الان استرس گرفتم می گم الانه که بیاد پریروزبی بی زدم _بودخداکنه بعدیش +باشه انشاالله
یسنا جونی الاهی به حقه فاطمه زهرا مثبت باشه نکنه باردار شدی بری دیگه فراموشم کنی نیای پیشه دوستت ایشالا که نمیاد غصه نخور فقط بی بی چکت مثبت شد مکن رو دعا کنی ها گلم چه علایمی داری ؟
این چه حرفیه ؟من خیلی بهت عادت کردم دوست دارم بیام باهات حرف بزنم دوست خوبم... راستش دیگه به علایم دل نمی بندم ولی صورتم یه کمی جوش زده ولی صورت من هیچ وقت جوش نمی زد بعدشم که خیلی کسلم انگار کوه وجابه جا کردم یکی هم اینکه من 10روز مونده به سیکلم س ی ن ه درد شدیدی داشتم فرداکه موعدمه ازاین درد خبری نیست
آهان یکی هم اینکه ببخشیداااترشحم دارم حالانمی دونم مال پریودمه یا....
انشاالله اگه خداخواست ومامان شدن اولین کسی که واسش دعامی کنم تویی