2777
2789
سلام نه بابا کجامامان شدم دیروز که موعدم بودبی بی زدم ولی - - - شد پری خانوم هم هنوزتشریف فرما نشدن حالادیگه دردم دوتاشد ..... این بلاتکلیفی داره منومی کشه
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداازدهنت بشنوه اکرم جون امروزصبح زودیه بی بی گذاشتم منفی بوداینقد اعصابم خرد شدکه یادم رفت بندازم سطل آشغال بیدار که شدم رفتم دستشویی دیدم یه هاله خییییییییییییییییلی کمرنگ افتاده به اسرارهمسرم یکی دیگه گذاشتم امامنفی بود پری هم نیومده نمی دونم دلم خوش کنم یا.......
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
اکرم جون از خودت چه خبر یادت نره بعد اقدام پانشی بیای پای نت!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ قبل اقدام هم مثانه توتخلیه کن تا- راحت بتونی بخوابی........ انشالله به حق حضرت زینب هر دوتامون مامان بشیم انشاالله
سلام دوستان
خدایا! سرده این پایین، از اون بالا تماشا کن اگه میشه فقط گاهی،بیا دستامونو ها کن خدایا!سرده این پایین،ببین دستامو میلرزه دیگه حتی همه دنیا،به این دوری نمی ارزه تو اون بالا من این پایین،دو تایی مون چرا تنها؟ اگه لیلی دلش گیره! بگو مجنون چرا تنها؟ خدایا! من دلم قرصه،کسی غیر از تو با من نیست خیالت از زمین راحت ،که حتی روز،روشن نیست کسی اینجا نمی بینه که دنیا زیر چشماته یه عمره یادمون رفته،زمین دار مکافاته فراموشم شده گاهی،که این پایین چه ها کردم که روزی باید از اینجا بازم پیش تو برگردم خدایا! وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن شنیدم گرمه آغوشت،اگه میشه منم جا کن
سلام دیروز بی بی چکم یه کمی پررنگترشدفرداانشاالله می رم آز بدم برام دعاکن ازخوشحالی فقط سجده شکرمی کنم می خواستم زودتر برم اماهمسری نذاشت می گفت می ترسم منفی بشه انشاالله ماه بعدقسمت توبشه اکرم جون برام صلوات بفرست همه جی به خوبی وخوشی باشه انشاالله من هم برای تودعامی کتم دوست خوبم
ممنونم... به خداازته دلم برای همه منتظرهادعاکردم انشاالله به زودی زود همتون مامان می شیدانشاالله
یسنا خیلی خیلی خوشحال شدم ایشالا به حقه فاطمه زهرا سالم دنیا بیاریش یسنا بعد سقط ماهه چنده اثقدام بودی منکه امروز رفتم فقط یک فولی 20 داشتم که دکترم گفت خوب نیست توقع داشتم هر دو طرفت فولی بسازه که ماله من فقط سمت چپ بود و اینکه گفت عفونتم اصلا خوب نشده و کلی دارو امپول داد خیلی برام دعا کن حالا که خدا صداتو شنیده تو رو خدا برام دعا کن از دوا درمون خسته شدم 2 ساله شب وو روز ندارم