2777
2789
علی آباد ولی اصفهان زندگی میکنیم
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است... آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محل کار شوهرم اصفهانه عزیزم
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است... آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
سلام اکرم جون چ خبر چند روز به پریت مونده؟
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
سلام آره امتحان میان ترم داشتم همسری وقتی خونه ست کم می یام آخه دعوام می کنه خیلی حسودههههههههههه اکرم جون می خواستم بگم تو سری قبل هم یه هفته مونده به پریت کمر درد داشتی؟اگه نه که انشالله بارداری چون منم سری قبل یه هفته مونده به موعدم کمر دردشدید داشتم که بارداربودم چون سیکل شما28روزست تخمک گذاری هم زودتر انجام می شه که دراین صورت هم علایم زودتر خودشو نشون می ده به امید خبرهای خوش بیاتوتاپیک ختم قرآن شرکت کن فک کنم کاربری به اسم شبنم واسه ماه رجب گذاشته خدای تبارک وتعالی اجرشوبهت می ده این ماه خیلی پرفضیلته توگوشه ای از دعاهات منویادت نره
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
الان یه پسر سه ماهه دارم اصفهان با این رودخونه بی آبش حیییییلی دلگیر شده قبلا دوسش داشتم هفته دیگه دارم میام علی آباد باردار هم که باشی علایم پری رو داری ایششششاللللا که بارداری میام حضوری شیرینی میگیرمممممم
یسنا جون چشم حتما یادت هستم عزیزم ایشالا که تو هم این ماه باردار میشی بعد با هم از این دوران حرف میزنیم من دفعه پیشم که باردار شدم همینجوری حالات پری شدیدتر از این حتی داشتم اون موقع بیشتر زیر دلم درد میکرد الان کمرمم یکم درد داره نمیدونم هر چی خداوند خودش صلاحمون میدونه همون بشه راضیم به رضایه خودش حتما اگه نی نی رو الان نده حکمتی داره التماس دعا برام دعا کن
سلام اکرم جون ممنون آب نیسان ویاداوری کردی راستش تبریز بارون نمی یادالانم اگه 5روز دیگه نیاددیگه ازدستم پریدولی خداکنه بیادمن به این جورچیزاخیلی اعتقاددارم اکرم جون شمااعمالشو انجام دادی؟منظورم دعاهایی که بخونی وتوش فوت کنی؟نمی دونم چرادلم خیلی به این روشنه به نظرم هرکی باخلوص نیت واعتقادکامل انجامش بده حتمااااااااااجواب می گیره دلم واسه توهم بااینکه نمی شناسمت خیلی روشنه تااینجاروداشته باش
راستش دیشب خواب دیدم یه دختر بچه توپول وخوشگل ودارم شیر می دم باورت نمی شه اصلاجوری بود که به زور بلندش می کردم آخه من متاسفانه55کیلو بیشتر نیستم یعنی تعبیرش چی می شه؟خیلی دوستم باهم دیگه مامان بشبم.
تاحالاتبریز اومدی؟