2777
2789
عنوان

وزنم زیاد نمیشه

565 بازدید | 14 پست

سلام هفته شانزدهم هستم اصلا وزن اضافه نکردم تازه تو این به ماه 300گرم هم کم کردم.چیکار کنم چجوری وزن اضافه کنم.مرکز بهداشت گفت اینجوری پیش بری باید مراقبت ویژه بشی

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟تهوع داری؟

میگن سوپ قلم خوبه.دلستر تلخ خوبه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بلدتوثتو روشن کن یکم دنبه بفرستم برات😥😥😥من از اون ور افتادم .هی اصافه میکنم هر ماه ۴ و ۵ کیلو .همش هم چربیه .بچم ریزه....خودم تو حاملگی قبلیم ۲۰ کیلو اصافه کردم بچم حدود ۳ کیلو بود .دختر داییم کلاااااا ۷ کیلو اصافه کرد .بچه دنیا اورد ۴ کیلو و دویست گرم ...اصن به این چیزا نیست.ماه اخر اصله.خودتو نگران نکن.بستنی و کله پاچه و معزی جات بخور زیاد

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
چرا؟تهوع داری؟ میگن سوپ قلم خوبه.دلستر تلخ خوبه.

دلستر کلا نمیخورم.نه تا الان فقط سه چهار بار از اول بارداریم استفراغ داشتم ولی وزنم همونه که همونه

دلستر کلا نمیخورم.نه تا الان فقط سه چهار بار از اول بارداریم استفراغ داشتم ولی وزنم همونه که همونه

اگه دکترت چیزی نمیگه نگران نباش.

خیلیا همون اخرا وزن اضافه میکنن.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مولتی ویتامین حاملگی میخوری؟؟  ویار داری؟  اب میوه چاق میکنه, اب میوه طبیعی بخور  ...

اره الان دو روزه که میخورم مولتی .ویار ندارم از اول بارداریم فقط سه چهار بار استفراغ داشتم.همه چی هم میتونم بخورم.بجای اب میوه میتونم خود میوه رو بخورم؟از همه میوه میخورم اونم زیاد

بلدتوثتو روشن کن یکم دنبه بفرستم برات😥😥😥من از اون ور افتادم .هی اصافه میکنم هر ماه ۴ و ۵ کیلو .هم ...

اره همه میگن اونایی که زیاد چاق میشن بچه اشون کوچولو میشه.حالا دکترم چیزی نگفته ولی بهداشت گفت باید وزن زیاد کنم.منم اتفاقا زیاد میخورما .ولی غذا های چرب زیاد نمیتونم بخورم

اره الان دو روزه که میخورم مولتی .ویار ندارم از اول بارداریم فقط سه چهار بار استفراغ داشتم.همه چی هم ...

چرا از اول نخوردی؟ مولتی اشتها اوره 

میوه ک خودش بهتره من واسه این گفتم ک هم کالری اب میوه زیاده هم خوردنش راحتتره ولی اگه میوه زیاد میخوری ک همونو بخور, انگور مخصوصا خیلی چاق میکنه 

شیر رو حتما بخوریا کلا باید تو رژیم هر روزت باشه 

تو مولتی ویتامینت کلسیم داره؟ اگه نداره کلسیم جدا بگیر 

شما فقط بهداشت میری؟ مطب دکتر نمیری؟ 

اره همه میگن اونایی که زیاد چاق میشن بچه اشون کوچولو میشه.حالا دکترم چیزی نگفته ولی بهداشت گفت باید ...

عه پس بهداشت دیگه چرا میری ولشون کن فقط حرف دکترت مهمه 

چربی هم خوب نیست مهم غذاهای سالمه ک بخوری 

اگه دکترت مشکلی نمیبینه نگران نباش

چرا از اول نخوردی؟ مولتی اشتها اوره  میوه ک خودش بهتره من واسه این گفتم ک هم کالری اب میوه زیا ...

مولتی ویتامینم خارجیه و دکترم گفت این بهتر از ایرانیه و کلسیم هم داره توش ولی شیر نمیتونم زیاد بخورم از بوش بدم میاد ولی بجاش ماست زیاد میخورم .از اول میخوردم ولی هفته یازده اینا بودم رفتم دکتر دیگه و پرونده باز کردم اون بهم گفت لازم نیست بخورم و فقد اسید فولیک و ویتامین دی میخوردم..ولی الان هم مولتی هم اهن هم دی میخورم

عه پس بهداشت دیگه چرا میری ولشون کن فقط حرف دکترت مهمه  چربی هم خوب نیست مهم غذاهای سالمه ک بخ ...

چون تو بهداشت پرونده باز کردم اول الان دیگه نمیتونم نرم چون اگه نرم.سر واکسن بچه اذیت میکنن.مجبورم برم حالا امروز اینجوری گفت نگران شدم.ولی دکترم هنوز از وزن اضافی کردن حرفی نزده

اره همه میگن اونایی که زیاد چاق میشن بچه اشون کوچولو میشه.حالا دکترم چیزی نگفته ولی بهداشت گفت باید ...

بهداشت چرت زیاد میگه .به حرف دکترت گوش بده .دختر دایی من تا ماه ۴ کم هم میکرد .تا ماه ۶ ثالت بود .۷ تا ماه ۹ ..حدود ۷ کیلو اصافه کرد .اصن وارد ۷ بشی ناخوداگاه میکشه وزنت بالا

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)