2777
2789
عنوان

سرنوشت شوم😢😔

1502 بازدید | 16 پست

امروز داشتیم حرف میزدیم سر دراوردیم از دایی خدابیامرز بابام

اون موقع که ایشون فوت میشدن خیلی جوون بودن ۴ تا بچه داشتن یکی رو از بدو تولد دادن به برادرشون که بچه نداشتن بچه تازه چند ماهش بود که بابای واقعیش فوت میشه

مرگ دلخراشی داشت 

معلم بود و یه تراکتور هم داشت که روش کار میکرد 

یه روز مثل اینکه تراکتور چپ میشه و رانندش که دایی بابام بود می افته زیرش و له میشه حتی نشد که بشورنش 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

امروز مامانم داشت میگفت آه و نفرین پشتش بود که اینطور شد 

پرسیدم چه آه و نفرینی؟؟ 

آخه برام دور از انتظار بود این دایی ذات خبیثی داشته باشه 

مامانم تعریف کرد دوتا داداش بودن محمد و رضا 

محمد با دخترعموش ازدواج کرد بچه دار نمیشدن 

زن دوم گرفت از زن دومم بچه دار نشد 

رضا ۳ تا پسر داشت چهارمین بار زنشو حامله کرد تا بچه رو بدن به داداشش بچه پسر شد بعد به دنیا اومدن دادن به محمد و زن اولش چند روز بهد بچه مرد 

دوبار رضا یه بچه دیگه اورد تازه بچه به دنیا اومده بود که محمد میخواست بره مکه.

رضا مجبورش کرد که زن دوم رو طلاق بده😐 زن بیگناهو انداخت از خونه بیرون و آبروی خونوادشونو برد و طلاقش داد و رفت مکه 

هنوز برنگشته بود که محمد افتاد زیر تراکتور و جوون مرگ شد

یه جورایی تقاص کارشو داد 

سرنوشتش خیلی شوم بود😔

زن دوم رضا دوباره ازدواج کرد دوتا بچه اورد زندگی خوبی داره هنوزم با خونواده ما درارتباطه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش سر مادر شوهر من بیاد انقد آزار میده.حتی اگه اون بنده خدا تقاص هم داده بازم آدم خوبی بوده که زود تقاص داده نه مادر شوهر ۷۵ ساله من که روز به روز سالم تر و جوون تر میشه و هر روز خباثت و رذالتش بیشتر میشه

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
مگه نمیگی بابای واقعی بچه فوت شده ؟ اینجا که عموش رفت زیر تراکتور

عموش یا همونی که بزرگش کرد همونی بود که دوتا زن داشت و یکی رو موقع مکه رفتن طلاق داد یعنی محمد 

رضا افتاد زیر تراکتور 

من بجای اینکه بگم هنوز برنگشته بود محمد که افتاد زیر تراکتور 

گفتم هنوز برنگشته بود که محمد افتاد زیر تراکتور😐

فرقش یه که بود ولی مفهمومو عوض کرد😞😐

محمد که خودش مشکل نازایی داشت و سر زنش هوو اورد و به حرف برادرش زنشو طلاق داد سر و مر و گنده س؟ اون وقت برادرش واسه دخالت رفت زیر تراکتور؟ تاوان کدومه عزیزم. این همه آدم طفلیا تصادف میکنن تاوان چیو دارن میدن؟ اگه تاوانی در کار بود محمد باید میداد که! 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
کاش سر مادر شوهر من بیاد انقد آزار میده.حتی اگه اون بنده خدا تقاص هم داده بازم آدم خوبی بوده که زود ...

باور کن به سرنوشت شومی دچار میشه

کاش سر مادر شوهر من بیاد انقد آزار میده.حتی اگه اون بنده خدا تقاص هم داده بازم آدم خوبی بوده که زود ...

انگار مال منو گفتی فقط سنش فرق داشت بقیش مال من بود

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین
باور کن به سرنوشت شومی دچار میشه

فعلا که مارو به سرنوشت شوم دچار کرده.من که میگم تاوان پس دادن چرته.چون نمونه هاشو زیاد دیدم که بی گناه کلی مریضی کشیدن بعدم مردن یا کلی آزار دادن و هیچیشون نشده

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا

مردن زود و از دست دادن عزیز تاوان نیست بنظرم.

عمر زندگی دست خداست.

منم بارها باخودم گفتم بچم ک رفت تاوان کدوم گناهم بود ولی مگ تاوان گناه از دست دادن عزیز یا مردنه؟

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
محمد که خودش مشکل نازایی داشت و سر زنش هوو اورد و به حرف برادرش زنشو طلاق داد سر و مر و گنده س؟ اون ...

محمد زن دومشو دوست داشت

حتی یادمه من بچه بودم تقریباً ۵ ۶ سالم بود مادربزرگم اینا داشتن از مکه یا کربلا می اومدن شب قبلش همه جمع بودن خونشون 

زن دومیه که طلاق گرفته بودم اومده بود 

همه تو یه اتاق جنع بودیم کم کم همه رفتن بیرون به بهونه های الکی واین دوتا رو تو خونه تنها گذاشتن😑

مردن زود و از دست دادن عزیز تاوان نیست بنظرم. عمر زندگی دست خداست. منم بارها باخودم گفتم بچم ک رفت ...

نه 

ولی گاهی آه و نفرین که پشت آدم باشه بلا سرش میاد