2821
2789
عنوان

نفرین

129 بازدید | 13 پست

تاحالا شده کسی بهتون بدی کنه اونو نفرین کنین.دقیقا همون بلایی که خواستین سرش بیاد؟؟خودتون نه از دیگرون دیدین یا شنیدین ؟تعریف کنین پلیز😁 آخه من هرچی میگم همون میشه بینم کسی هست مثل من باشه؟

۱۵ تومن داشتم میخاستم بزارم بانک سودشو داشته باشم یه فامیلی از دستم درش اورد و زد زیرش پنج تومنشو پس داد.نفرینش کردم گفتم ایشالا بکنی هزینه دکتر😐ب ماه نرسید سالم بود آ..الان افتاده بیمارستان یهو 😔

اهل نفرین نیستم خدا هست چوب خداصدانداره بزن دوووواااانداره

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم به زمین گرم بخوره ایشالا 

خدا میرسونتش به عرش اعلی 

کسی خواست دعای برعکس در خدمتم😂

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
میگم به زمین گرم بخوره ایشالا  خدا میرسونتش به عرش اعلی  کسی خواست دعای برعکس در خدمتم😂

فدای دستت یه دعابرمن بکن😂

دخترم مشت من.. پسرم پشت من...        اقامم تاج سرم😍                    زندگیم فدای بچهام 
نه چون نفرین اول به نفرین کننده برمیگرده

کاملا موافقم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
نه چون نفرین اول به نفرین کننده برمیگرده

ازرو چه قانونی اینوگفتی؟

اگه بهت ظلم شده باشه نفرین که نه..آه مظلوم دامن ظالمو میگیره یانه؟حالامن نوشتم نفرین .ن که الکی بشینی بگی الهی طرف بمیره اینکه بخودت برمیگرده

اینم حرفیه

واگذارکن همیشه بخداصبری که خدا داره مانداریم مطمئن باش ماازحقمون بگذریم خدا ازحق مانمیگذره

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
ازرو چه قانونی اینوگفتی؟ اگه بهت ظلم شده باشه نفرین که نه..آه مظلوم دامن ظالمو میگیره یانه؟حالامن ن ...

از روی چیزی که به چشم دیدم بارها

خب من براساس حرفتون که گفتین نفرین گفتم دیگه

ولی خیر، ندیدم آه مظلوم بگیره

خانواده شوهر خاله من باعث مرگ خالم شدن از شدت بد ذاتی و بدجنسی اما هنوز شاد و خوشحال و خرمن... ‌‌‌شاید تاوان بدن شاید نه

تجربه شخصیم میگه اگه زندگیمو. بذارم پای انتقام و آرزوی تاوان دادن دیگران خودم زندگیمو از دست میدم. قبلاخیلی اینجوری بودم اما الان نه خداروشکر

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
از روی چیزی که به چشم دیدم بارها خب من براساس حرفتون که گفتین نفرین گفتم دیگه ولی خیر، ندیدم آه مظ ...

انتقام و کینه و تاوان نه ازین نگفتم که بشینی خوشی اونک ببینی و حرصو جوش بزنی من ازون پول گذشتم چون حلال بود و با اعتماد کامل و بی سند دستی بهش دادم ولی نامردی کرد منم گفتم چندان زیاد نیس بیخیال شدم فقط اونو بزبون اوردم و دیگه یادم رفته بود تقریبا

الان گفتن بستریه

2823
2791
2779
2792