2821
2789
عنوان

شیر شب نوزاد

254 بازدید | 32 پست

سلام خانومای گل.میشه یکی ب من بگه چیکار کنم‌ک دخترم شیر شب رو ترک کنه ۱سالو ۱هفتش هست.از شب تا صبح مک میزنه 

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم ببخشید من ی سوال دارم. دخترم وزنش دوبرابر تولد شد دکترش گفت شیر شب قطع کن. به شما نگفتن ؟؟؟ اخه الان بچه بزرگ. خیلی سخته

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

عزیزم اگه شیر خودت رو میخوره شبا براش تو شیشه بدوش 

کم کم اب قاطیش کن هر روز نسبت به روز قبل ابش رو بیشتر کن تا اینکه فقط اب خالی بهش بدی

برای شیر خشک هم همین کارو کن هر سری شیرخشکش رو کمتر کن تا اب خالی بشه و کم کم کلا میزاره کنار من اینکارو کردم سر دو هفته ترک کرد و حتما شیر شب رو ترک کن که برای دندوناش سمه

من دخترم ۱۶ ماهشه غذا نمیخوره.فقط شیر شبم چندبار برا شیر بیدار میشه ندم گریه میکنه.انقدر انگشت می ...

دختر منم ۱۶ ماهشه. امکان نداره غذا بخوره. نهایتش روزی یک وعده. شب تا صبح شیر میخوره. یکبارم تلاش کردم از شیر شب بگیرمش فایده نداشت. نمیدونم چیکار کنم از دستش. دخترت وزنش چنده؟ دختر من ۱۵ ماهگی ۱۰/۵ بود.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
هلاکویی گوش بده قشنگ توضیح داده چی کار کنی

میشه لینکشو بدی عزیزم.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
عزیزم ببخشید من ی سوال دارم. دخترم وزنش دوبرابر تولد شد دکترش گفت شیر شب قطع کن. به شما نگفتن ؟؟؟ اخ ...

دکتر دختر من ۵_۶ ماه پیش گفت از شیر شب بگیرمش ولی نتونستم.

قطع شیرشب برای من شده کابوس.پسرم ۱۱ ماهست بارها سعی کردم شبهاشیرش ندم ولی نمیشه مطمئنم گرسنه نیست وفقط دوست داره بمکه متاسفانه چندماهیه پستونکم نمیگیره ازسینه به عنوان پستونک استفاده میکنه 

دکتر دختر من ۵_۶ ماه پیش گفت از شیر شب بگیرمش ولی نتونستم.

داری اشتباه میکنی. شیر شب بعد از ۶ ماهگی ضرر داره اصلا‌ ‌ . قندش برا بدن و نمیزاره خواب عمیق داشته باشه. دخترم ۳ماهش تموم شد شیر شب گرفتم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیزم اگه شیر خودت رو میخوره شبا براش تو شیشه بدوش  کم کم اب قاطیش کن هر روز نسبت به روز قبل ا ...

خب اینجوری که شبا بیشتر بیدار میشه چون سیر نمیشه. من موندم چیکار کنم. هر کی وضعیتمو میبینه دلش میسوزه. اصلا شبا نمیتونم بخوابم.

داری اشتباه میکنی. شیر شب بعد از ۶ ماهگی ضرر داره اصلا‌ ‌ . قندش برا بدن و نمیزاره خواب عمیق داشته ب ...

خیلی وابسته شده و متاسفانه نمیشه. اگه بهش ندم از گریه خونه رو میذاره رو سرش. درموردش تاپیک هم زدم و کمک خواستم ولی دختر من ول کن نیست.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز