2821
2789
عنوان

حاملگی با iud

260 بازدید | 43 پست

امکان داره؟؟؟

خدایااااا

امروز بیبی زدم مثبته

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره من که برای سقط رفته بودم بیمارستان دو تا از هم اتاقیام با آی یو دی حامله شده بودن. حرکت کرده بود آی یو دی شون

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

اگه هر ۶ ماه چکش نکردی که ببینی سرجاشه یا نه 

ممکن هست 

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

نمیخام  

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3141780/عقب-افتادن-پریود

تاپیک قبلیمو بخونین لطفا

اگه واقعا حامله باشم سقط میکنن؟؟

وای  میشه اما میفته بیشتر

آشنای ما با iud حامله شده بود جالب اینجاس میگه تا ۴ ماه پریود هم میشدم سر موقع می‌ره برا چک آی یو دی اونجا دکتره می‌فهمه حاملش بعد ۴ ماه الآنم پسرش داره بدنیا میاد دیگه 

خیلی عجیبه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
2823
2791
2779
2792