2777
2789
عنوان

مسافرت😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست
آخه بعد بچم دنیا میاد تا یه مدت زیاد نمیشه بریم😭 اونا چند روز هستن با ما بعد ما برمیگردیم اونا به ...

خب اگه میدونی با اونا بهت بد میگذره بنظرم نری بهتراز اینه ک اعصابت خورد بشه بچه بدنیا ک اومد ۴ .۵ ماهه بشه میشه بری مسافرت البته اگه اونا بازم نگن ماهم میایم!!!

دم بدم بگو شوهرت وایسه یکاری کن از اومدنشون پشیمونبشن .    

بخدا😂حالا دارم واسشون.انقدرم به جون شوهرم غر میزنن که ای بابا چه جاهای مسخره ای می‌بری مارو.یبار رفتیم شمال پدرمونو دراوردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین باورت نمیشه من و شوهرم دو بار تنهایی رفتیم انقد عالی بوده که نمیتونم برات توصیف کنم.درسته دست ج ...

خب بگو من حاملم دیگم نمیتونم تا بعده زایمان جایی برم هر کاری میخام سره حوصله انجام زدم اگ برلتون مشکلی نداره بیاین

خب بگو من حاملم دیگم نمیتونم تا بعده زایمان جایی برم هر کاری میخام سره حوصله انجام زدم اگ برلتون مشک ...

دیشب یه چیزایی گفتم مودبانه.حالا هنوز چند درصد امید دارم کنسل کنن.خدا خودش به دلم نگاه کنه

منم فردا میخوام برم سفر با یکی که اصن باهاش جور نیستم تازه بخاطر اونا باید از جاده چالوس بریم من تو اون جاده حالم بد میشه همیشه از الان استرس گرفتم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
منم فردا میخوام برم سفر با یکی که اصن باهاش جور نیستم تازه بخاطر اونا باید از جاده چالوس بریم من تو ...

چقدر بدم میاد از آدمای آویزون.بخدا در طول سال کلی با شوق پول میزاریم کنار یه سفر بریم هوامون عوض شده اونم که اینجوری