2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز ببین یوقتا میلش به چی میکشه فرنی..شیر برنج...سوپ..اگه هم نمیخوره نگران نشو بعضی بچه ها همینطورن بعدش به اشتها میفتن سعی کن وعده شیرشو کم کنی بیشتر به غذا بیفته در کنار شیرخودت پاستوریزه هم بده قطره هاشم حتما بده خدایی نکرده ضعیف نشه بدنش مقاوم شه

اول چک کن دهنشو ببین دندون در نمیاره 

افت نداره 

گلو درد 

بعد ببین یبوست نیس

دلپیچه 

و ... اگه همه چی اوکی بود ببر فوق تخصص اطفال بهش داروی زینک و تقویتی و اشتها میدن بعد از چکاپ کامل خون

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
چیکار میکهع.چه راه حلی میده

اول بررسی میکنه ببینه واقعا وزن بچه شما کمه یا مناسبه و شما ترسیدید

بعدم اگرتشخیص بده وزنش کمه دارواشتهازا میده یا برنامه غذایی ک کودک شمارو کم کم مایل ب غذاخوردن کنه

بطور کلی

البتع من متخصص تغذیه نیستم  اما میدونم بعد۶ ماهگی بایدکمکی شروع بشه 

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄

من رفته بودم بهداشت یه خانومه هم مشکل شما رو داشت بهداشت گفت شیرتو کم کن تاغذا بخوره بعدشم اول غذا بده بعد شیر بده  سیبزمینی سرخ کرده بده بخوره  تو غداش کره و روغن بریز بعد گفت غذاشو خوشگل  کن  که به خاطر خوشگلیش بخوره مثلا با فلفل دلمه اینه رنگا رنگ کن 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

من رفته بودم بهداشت یه خانومه هم مشکل شما رو داشت بهداشت گفت شیرتو کم کن تاغذا بخوره بعدشم اول غذا ب ...

دوستمون درست میگه سیبزمینی وزن میاره ..یه کوچولو نه خیلیا شیرینی هم بده..