2789
عنوان

یبوست نوزاد

1462 بازدید | 11 پست

سلام.پسر من دو روزه شکمش کار نکرده‌چیکار کنم.غذای کمکیش هم فعلا فرنی و حریره بادام هست.آب هم بهش میدم ولی فایده نداره‌چیکار کنم شکمش راه بیفته.شکمش چرب میکنم با روغن زیتون ولی فایده نداره.کسی راهکاری داره.؟؟

شاید بادوم براش سنگین بوده

من نمیدونما ولی ترنجبین فکر کنم میدن به بچهها

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخورده خاکشیر با کره قاطی کن بده بخوره. حریره روچطوردرست میکنی؟

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
شاید بادوم براش سنگین بوده من نمیدونما ولی ترنجبین فکر کنم میدن به بچهها

مگه بادام شکم سفت میکنه؟اخه چربه نرم نگه میداره که‌.من اینجوری شنیدم.حالا من چیکار کنم راهکار چی دارین

یه ق مرباخوری ارد برنج و با یه قاشق مرباخوری پودر بادام رو با یه استکان آب جوش قاطی میکنم درست که شد خنک میکنم یکم بعد شیر خودم میدوشم میریزم توش میدم میخوره‌.

مگه بادام شکم سفت میکنه؟اخه چربه نرم نگه میداره که‌.من اینجوری شنیدم.حالا من چیکار کنم راهکار چی دار ...

نه بادوم سنگینه مخصوصا برانوزاد 

راهی ندارم راستش اما فکر کنم شیرخشت یاترنجبین برایبوست میدن به بچه ها ..بازم بپرس 

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بجای آرد برنج میشه ارد گندم ریخت؟اخه فرنی هم آرد برنج داره.برنج یبوست میاره دیگه.ارد جو دو سر چی؟

حریره رو بد درست میکنم؟پودر بادام کمتر بریزم آرد برنج بیشتر بریزم؟؟ارد برنج هم یبوست میاره؟اخه فرنی هم ارد برنج داره دیگه.من شنیدم شکر قهوه ایی خوبه اونم تو فرنیش ریختم ولی فایده نداشت.

رفلاکس داره یکم.کره بد نیس براش؟

نه عزیزم بدنیست کره اندازه دوتانخود باشه با خاکشیرمخلوط کن بده بهش 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...