2777
2789
عنوان

مراسم عروسی

392 بازدید | 8 پست

دوستان لطفا راهنمایی کنید.خانواده داماد شهرستان هستن وداماد میخواد عروسی رو همون شهرستان برگزار کنه.اما فاصله اش تا تهران 10 ساعته.هیچ کدوم از فامیلای عروس نمیان حتی خانواده خودم 0ون مسیر واقعا دوره وما اونجا کسی رو نداریم.در صورتی که داماد خاله وخواهر داره اینجا.و اونا میگن سمت عروس که عقد میگیره اون فامیلاشون که نمیان شهرستان رو هم بگه.اما من میگم عروسی عروسیه عقد عقده.اینجوری که پدر من انگار داره واسه دخترش عروسی میگیره.راه حل شما چیه؟؟؟

ما کلا نگرفتیم راحت 😂😂😂😂🤦‍♀️

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک عروسی مختصرتوشهرشماکه فامیل خودتون باشه 

یک عروسی هم توشهرداماد

بعددیگه توعروسی که توشهرشمامیگیرن فقط خانواده خوده دامادبایدباشه 

یک فامیلهای من این کارراکردن یک عروسی باخانواده عروس گرفتن یکی باخانواده داماد

دوتا مراسم بگیر و تو یکیش خوب خرج کن...مثلا آتلیه و آرایگشاه آنچنانی برو و تو اون یکی فقط سالن بگیر و تقریبا مهمونی باشه...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

منم خواهرشوهرم همین مشکلو داشت.. درواقع بیشتر فامیلا و خواهر برادر داماد شهرستان بودن.. میگفت میخوام دوتا بگیرم و اولی هم باااااید شهرستان باشه... خلاصه سرتو درد نیارم که پدرشوهرم و مادرشوهرم پافشاری کردن تو که میخوای دوتا بگیری باااااید اولیش تهران باشه.. هیچی دیگه اولی رو گرفتن تو تهران و خبری هم از دومی نبودش از اول.. دیگه همه از شهرستان اومدن.. اقتدار فقط مادرشوهرم و پدرشوهرم 💪

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
یه لباس فرمالیته بپوشم نه؟

دقیقا...اینجوری کلی هم خوش میگذره و خاطره خوبی میشه بدون اینکه حسرت بخوری.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭