2777
2789
تو رو خدا انقدر به خودتون گير ندين. همه از صداي ضبط شده خودشون بدشون مياد.چهار روز ديگه عمل زيبايي ص ...

چه ربطی داره به عمل زیبایی صدا

دارم دردل میکنم چرا اخه گارد میگیری

هم خودم هم یه جورایی گفتن مثلا یه بار پشت خط فکرکردن بچه ام ، اخه صدام بچگونه است و زشت از پشت خط&nb ...

خودت که ملاک نیست

هیچ کس صدای ضبط شده خودشو دوست نداره

مگه صدای بچه بده.خیلی هم نازه

خیلی هم ناراحتی رو صدات کار کن که ساخته بشه

شاید دوبلور شدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گریم گرفت راستش     البته پشت تلفن فقط اینطوریه

بابابیخیال منم همینطوریم مثلادخترخواهرم توواتس برام وویس میفرسته میگه خاله توهم بفرست من روم نمیشه بشوهرم میگم من صدای ضبط شدم خیلی زشته میگه فکر میکنی 😆

نه از پشت خط یا صدای ضبط شده

ببین من و خواهرم از پشته تلفن صدامون عینه همه ینی هیچ احدی نمیتونه تشخیص  بده 

حالا ظبط ک میکنیم فرق داره

باهمم ک هستیم کلللللا فرق داره

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

سلام استاتر چرا این روزها حالت خوب نیست تاپیکهات اونو میگن جسارت نمیکنم خواهرم پاشو یکم به خودت برس حداقلکم ی حرکات کششی ببا تا خون به مغزت بیستر بریه تا روحیت کمی بهتر بشه 

اما درمورد تاپیک الان شما من مطمئنم صداتو موری نداره البته اگه در گلو چرک مضمن باشه امکان داره تن صدارو خشن کنه لطفن به پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید

نخواستیم بابا!

من تو کلاس صدای مربیم رو ضبط میکنم واسه فراموش نشدن درسم. بعد وقتی خودم حرف میزنم و سوال میپرسم. و صدای خودم رو گوش میدم گریه ام میگیره😂😂😂😂😂 از بس از صدای خودم بدم میاد. اما به هرکی میگم میگه خوبه . کلا ما همه فکر میکنیم صواهامون زشته 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !