2777
2789

من نمیدونم صدام از پشت تلفن چجوریه.نشنیدم تا حالا.ولی بعصی وقتا برگشت صدا داره خط ها حس میکنم خیلی مسخرس صدام.چجوری بعضیا اینقد صداشون خوشگله؟؟؟؟

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر صدای من شبیه گوگوشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😈😈😈😈

من از گوگوش بدم میاد  

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
هم خودم هم یه جورایی گفتن مثلا یه بار پشت خط فکرکردن بچه ام ، اخه صدام بچگونه است و زشت از پشت خط&nb ...

منم صدام بچگونست.یه بار زنگ زده بودم خونه ی دوستم مامانش جواب داد.فکر میکرد بچه ی کوچیکم.بعد گفت واااااای مینا تویی چقد صدات بچگونست.  

از پشت تلفن که با کسی حرف میزدم مکاملمه جفتمون زدم رو ضبط حالم بهم خورد از صدام 

اعتنا نکن

من خیلیا بهم میگن صدات قشنگه و با ناز صحبت میکنی پشت تلفن

کنجکاو شدم ضبط صدا گوش کردم از صدای خودم خندم گرفت بنظرم داغون اومد

واسه چی غصه میخوری اخه.. من شوهرم صداش خیلی کلفته..بمه..شایددیگران خوششون نیاد..ولی واسه من قشنگ ترین صداس..پرازامنیت وارامشه.مهم نیس دیگران چی فکرمیکنن..همیه یه نفرپیدامیشه توروهمونطورک هستی بخاد.

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست
جوووووووون  فقط صداخودم😃 😂

اووووووف بابا.منم خیلیا بهم گفتن صدات قشنگه وقتی دکلمه میخوندم.ولی از نظر خودم اصلا خوب نیست