2777
2789
عنوان

کیارفتن رشته تجربی پشیمون شدن...

47758 بازدید | 95 پست

خیلی عجیبه جدیدا همههههه دارن میرن تجربی متقاضیاش 10 برابر رشته های دیگس به خاطر همین هیچکس رشته نمیاره دختر عموهام رفتن تجربی کنکورو گندزدن باباهاشون دیگه نزاشتن برن دانشگاه میخوان شوهر کنن خواهرم رفته ریاضی الان داره عمران میخونه بااینکه هیچ کلاسی به جز سنجش ثبت نام نکرد باورتون میشه هیچی رتبش شد 5000 وواقعا رشته ریاضی فقط فیزیکش سخته وگرنه کنکور چون متقاضیش کمه اگه خیلی هم تنبل باشی وتو ریاضی ضعیف باشی رشته میاری خواهرم تعریف میکرد میگفت من یه دوستی داشتم تنبل ترین دختر کلاس بود همه مسخرش میکردن الان هرروز توداشنگاه کنار دست من میشینه یعنی اینقدر کنکور ریاضی اسونه ...

به نظرتون اینطور نیست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربی رفتی.

اره نفر اول کلاسمون با معدل ۱۹ و ۸۰ بودم تو کنکور مجازم نشدم 

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

خواهر من رشته ریاضی مدرسه نمونه دولتی بود بعد مامانم زورش کرد بره تجربی چقد زبونم مو درآورد گفتم این کارو نکن اشتباهه اما مامانم مخشو زد رفت تو تابستون زیست خوند از مدرسه به اون خوبی دراومد رفت یه مدرسه معمولی که تجربی باشه 😑امسالم کنکور داد اصن جالب نشد میگه یه ساله دیگه میخونم ولی اگه ریاضی میموند براش بهتر بود 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍

فقط تو یه کشور جهان سوم ارزش ریاضیات پایینتر از علوم تجربیه 

معلومه وقتی هیچ بهایی به یه مهندس مکانیک دانشگاه تهران نمیدن خیلیا میرن کنکور تجربی میدن که حداقلش یه پرستاری قبول شن و تو این مملکت از گرسنگی نمیرن

منم پشیمونم.واقعا حیف من بود

من عاشق هنر بودم اما خانواده و مدرسه ام مخالفت کردن.اون زمان یه تصوری جا افتاده بود بین همه که بچه درس خونا باید نظری و بخصوص تجربی بخونن و هنر و کاردانش اینا مال درس نخوناس

وا   حالا  چکار میکنیی.

پیام نور

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

آخه عزیزم هدف که دانشگاه رفتن نیست.باید رشته ای خوند که کاربرد داشته باشه.من بدم میاد از رشته ی مهندسی برای دختر...توی کشور ما کاربرد نداره.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

تجربی بازار کارش خیلی خیلی بهتره ریاضی اصلا بازار کار نداره من تجربی بودم ولی دانشگاه مدیریت خوندم چون تو تجربی هم بود و الان شاغل ام . تجربی قبول شدن تو کنکور خیلی سخته ولی بعد فارغ التحصیلی شغل داری

خدایا شکرت

نجربي كه همون سه تا رشته تاپش خوبن كه كار هركسي هم نيست قبول شدنش حتي دانشگاه ازادش

رياضي هم هركي شريف بخونه و رشته بالاشو اينده خوبي داره

با صراحت تمام و تجربه ايي كه در طيف وسيعي از اطرافيان ديدم بايد بگم بقيه رشته ها ول معطلن