2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز بعد موعدم رفتم آز منفی بود دوروز بعدش بیبی میزدم همینجور هاله میفتاد تازه از مال شما ضعیفتر&n ...

۳ روز قبل موعدم ازمایش دادم گفت کمتر از یک دهم و منفی هست

دوساله انواع داروها رو خوردم و امپول زدم دیگه خسته ام

منم تقریبا بعد دوسال باردار شدم

توکل به خدا هر وقت که به صلاحت باشه بهت میده عزیزم

امیدوارم الان مامان شده باشی گلم

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
۳ روز قبل موعدم ازمایش دادم گفت کمتر از یک دهم و منفی هست

برای منم روز بعد از موعدم بتام کمتر از نیم بود فکرکنم یک دهم بود یه هفته بعد مثبت شد بیشتر از دویست

ان شاالله که برا شماهم مثبت بشه 

برات آیت الکرسی رو میخونم

برای منم روز بعد از موعدم بتام کمتر از نیم بود فکرکنم یک دهم بود یه هفته بعد مثبت شد بیشتر از دویست ...

عزیزدلم

خیلی خیلی ممنونم با دل پاکت برام بخون

دیگه درمونده شدم

روز بعد موعدم که رفتم آز منفی بود دیگه ناامید شدم فرداش هیچی نزدم ولی دیدم بازم پری نشدم صبح روز بعدترش بی بی زدم اون عکس تکی که گذاشتم مال اون روزه یعنی دوروز بعد آز منفیم و سه روز بعد موعدم

بقیه بی بی ها که باهم عکسشو گذاشتم مال روزای بعده حتی روزی که رفتم آز دادم بی بی زدم ولی بازم اونقدر پررنگ نشد یکی از اون قرمزا مال روز آز مثبتمه ولی بازم خیلی پررنگ نشد حتی اولش خیلی کمرنگ تر بود خشک شد پررنگ تر شد 

سیکلهات چندروزه بود

۲۷ روزه عزیزم