2777
2789
عنوان

انسداد معده جنین

877 بازدید | 14 پست

هفته ۳۰و۶ روز رفتم دکتر گف ب علت افزایش اب مایع جنین سونو کرد کف احتمال انسداد هس و گف ۲و۳ هفته دیکه باز برم کسی عین من بوده؟احتمال رفع شدنش هس کلیییی گریه کردم تروخدا دعا کنین

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

البته گف معده جنین اب جمع شده و انسداد و میبینم   

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اطلاعي ندارم عزيزم فقط براي سلامتي ني ني صلوات فرستادم❤️

مرسی گلم به همه خواسته هات برسی ان شاءالله وای چیزیش بشه میمیرم از غصه

مرسی گلم به همه خواسته هات برسی ان شاءالله وای چیزیش بشه میمیرم از غصه

نه نكن استرس براي شما و بچه بده

توكلت به خدا عزيزم محرم نزديكه نذر حضرت علي اصغر بكن 

انشاالله چيزي نيست 

😘🌹❤️

نه نكن استرس براي شما و بچه بده توكلت به خدا عزيزم محرم نزديكه نذر حضرت علي اصغر بكن  انشاالل ...

مرسی عزیزم نذر کردم دعا کن برام واقا دلم اشوبه بازم ممنون گلم

البته گف معده جنین اب جمع شده و انسداد و میبینم    

سلام عزیزم خوبی ؟ ببخشید مزاحمت شدم .. نی نی شما چی شد ؟ مشکل انسداد معدشو چیکار کردین ؟ خواهش میکنم اگه پیاممو دیدی جواب بده 😔🙏

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
سلام عزیزم خوبی ؟ ببخشید مزاحمت شدم .. نی نی شما چی شد ؟ مشکل انسداد معدشو چیکار کردین ؟ خواهش میکنم ...

سلام عزیزم هفته ۳۷و۸ رفتم سونوگرافی فالوشیپ گفتن چیزی نی خداروشکر و تو هفته ۳۵ بعضی جنین ها معدشون اون‌طوری  دیده میشه خداروشکر حل شد و سالمه 

شما مشکلت چیه عزیزم

سلام عزیزم هفته ۳۷و۸ رفتم سونوگرافی فالوشیپ گفتن چیزی نی خداروشکر و تو هفته ۳۵ بعضی جنین ها معدشون ا ...

سنو انومالی شخص شد که معده جنین کوچکه دکتر گفت ممکنه به خاطر انسداد معده اینجوری دیده شده .. هفته ۲۸ سنو دادم گفت نه معده همچنان کوچکه ولی انسداد نداره .. دکتر میگه وقتی دنیا اومد باید یک هفته بستری بشه بعدش عمل کنن .. زندگی برام جهنم شده هرچی به زایمانم نزدیکتر میشم بیشتر استرس میگیرم 😔

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
سلام عزیزم هفته ۳۷و۸ رفتم سونوگرافی فالوشیپ گفتن چیزی نی خداروشکر و تو هفته ۳۵ بعضی جنین ها معدشون ا ...

خب اینکه ابش زیاد بود برای چی بود ؟

سنو انومالی شخص شد که معده جنین کوچکه دکتر گفت ممکنه به خاطر انسداد معده اینجوری دیده شده .. هفته ۲۸ ...

درکت میکنم عزیزم امیدت ب خدا باشه و اینکه حتما حتما دکتر خوب و معتبر و فوق تخصص برو ان شاءالله سالمه نی نی از الان ب خودت استرس نده هفته ۳۸و۹ مشخص میشه سالمه این دستگاها خطا زیا دارن من مثلا ب یکی از بهترین دکترها رفتم گف انسداد و جمع شدن اب تو معده رو میبینم!!

اما دکترمو عوض کردم گف هفته ۳۵ معده بیشتر جنین اینطور  دیده میشه و هس طبیعیه رفع میشه

خب اینکه ابش زیاد بود برای چی بود ؟

اب زیاد حتما بر مشکل دار بودن جنین نیس اما میتونه هم باشه

دقیقا نمیدونم جرا زیاد بود اما هفته های اخر نرمال شده بود ک دکتر گف یکی از علتای سالم بودن جنین نرمال شدنه اب هس

اب زیاد حتما بر مشکل دار بودن جنین نیس اما میتونه هم باشه دقیقا نمیدونم جرا زیاد بود اما هفته های ا ...

ممنون عزیزم