2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واااااا مگه طرفدارم داره🙄🙄🙄😫😫😫😯😯😯🤕🤕🤕🤧🤧🤧🤧😖😖😖😖😩😩😩😡😠😠😠😠😠

هوامو نداشتی هوایی شدم ، چه کابوس بی انتهایی شدم .    نگاهت من و زیر و رو میکنه من و با دلم روبرو میکنه . من و دست بسته تو و قلب خسته که هر کی رسیده یه جاشو شکسته.  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه یه وقتایی کوه  هم دلش ابری میشه .  ابری شو خاطره هاتو ببار بارون شو یاد من عشق و بیار .              من میرسم به تو اخر کار بارون ببار.......                        من بیقرار توام بیقرار بیرون بیارم از این انتظار                 عاشق شدم مثل ابر بهار بارون ببار ......                        پریشونم اما پریشون ترم کن فقط از تو میخوام یه کم باورم کن                                                            هوام از نفسهات داره جون میگیره نفس میکشم تا خیالت نمیره......                                                                  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه.                                         یه وقتایی دل کوه هم ابری میشه.                   😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
واااااا مگه طرفدارم داره🙄🙄🙄😫😫😫😯😯😯🤕🤕🤕🤧🤧🤧🤧😖😖😖😖😩😩😩😡😠😠😠😠😠

معلومه ک داره

دوست داشتن تو لیاقت نمیخواد،،مثل نخ کردن سوزن اعصاب میخواد

درک نمی کنم چطور می شه طرفدارش شد.مخصوصا خانوما.  با حرفایی که به هر دلیلی یا با هر هدفی زده. 

با موزیکش کاری ندارم. اگه بهترین خواننده ی دنیا بود هم نمی تونستم آهنگاشو تحمل کنم. یاد چرندیاتش میفتم. چیزایی که درباره ی خانوما گفت.  چیزایی که در مورد اون بچه گفت...و مخصوصا چیزایی که بعد از سقوط اون هواپیما گفت.

واقعا برام عجیبه وقتی کسی می گه دوستش دارم. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
2790
2778
2791
2779
2792