2777
2789

من دو سال پيش بعد ازدواج كم كاري تيروييد گرفتم و چاق شدم  بعدقرص خوردم كنترل شد ولي وزنم پايين نيومد رفتم دكتر تغذيه  نتونستم خودم رژيم گرفتم نتونستم باشگاه رفتم نشد! و تازه وزنم بالا ترم رفت!!! خسته شدن ديگه در اين خد كه داره روم تاثير بد ميزاره چند روز ديگه عروسي دعوتيم ولي من چون چاقم دوست ندارم برم 😢😢😢اصلا دوست ندارم منو كسي ببينه ! هيچ عكسي از خودم نمي اندازم ! تو خدا اگه ميتونيد كمكم كنيد😢😢😢😢

دقیقا طبق دستور دکتر عمل کردی؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص ونوسات بخور چرب غذا رو میگیگره لاغر‌میشی من‌۵کیلو اضافه وزن دارم‌و سر همین‌اضافه وزنم حامله نمیشم دکتر بم‌ قرص ونوسات۱۲۰ داده شکمم‌خیلی کوچیک‌شده 

هرگز‌ از تلاش دست‌ نکش؛ زندگی‌جاریست ...

ورزش منظم داشته باش.  پیاده روی روزی یک ساعت. یعنی تا جایی ک خیس عرق بشی

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

کی گفته از کم کاریه؟؟؟منم کم کاری دارم ولی چاق نشدم.الان که باردار شدم قرص میخورم وگرنه قبلش بی تفاوت بودم.تیروئیدت چنده؟؟؟

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
دقیقا طبق دستور دکتر عمل کردی؟

اره ولي نميتونم ! مثلا دو ماه  رفتم ولي بعدش نميتونم ادامه بدم باهش خودم تو خونه  سبزيجات ميخورم با سينه مرغ و.... مگه عصبي بشم رو بيارم چيزاي ديگه بخورم 

غذا نخور با سالادو میوه و آب شکم تو پرکن شبا قبل خواب عسل و سیر قاطی کن بخور یه دوهفته سفت و سخت انجام بده دیگه عادی میشه برات فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی