2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منو یکی از دستش یکی از پاش زدن،،نگفتن چرا هردو رو به پاش زدن؟

هر دو رو تو دستاش زدن.تب کرد دو شب .ولی رد کرد خداروشکر.براش سرلاک غلات و تکه های گیلاس خریدم.۱گرم هم کم نکرد

وای بدنم ازاسم واکسن میلرزه . ۵روزه واکسن دوماگی دخترم رو زدم...جدوابادم اومده جلو چشمم...بمیرم هم تب کرد هم اسهال هم استفراغ هم درد

از اونروز تاحالا پی پیش کم و زیاد میشه . درست هم شیر نمیخوره

همش در حال نق و جیغ و گریه است

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
وای بدنم ازاسم واکسن میلرزه . ۵روزه واکسن دوماگی دخترم رو زدم...جدوابادم اومده جلو چشمم...بمیرم هم ت ...

بزار معده اش سلک باشه چند روز.هر چی بعد واکسن بدی بخوره.تب و اسهال و....

بزار معده اش سلک باشه چند روز.هر چی بعد واکسن بدی بخوره.تب و اسهال و....

اصلا نمیخوره خودش .الان از بعدظهرتاحالا کلا ۱۰ دقیقه شیر نخورده😥😥😣😣😣تاکی اینجوریه😢😢😢😢

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
اصلا نمیخوره خودش .الان از بعدظهرتاحالا کلا ۱۰ دقیقه شیر نخورده😥😥😣😣😣تاکی اینجوریه😢😢😢😢

تو بچه ی کوچیک طبیعیه.فداشون بشم ضعیفا...حواست جمع باشه خیلی.تا ۷.الی ۱۰ روز طبیعیه...بعد ب مرور بهتر میشه انشالله

تو بچه ی کوچیک طبیعیه.فداشون بشم ضعیفا...حواست جمع باشه خیلی.تا ۷.الی ۱۰ روز طبیعیه...بعد ب مرور بهت ...

فعلا ۵روزش رفته 😣😣😣اره واقعا دلم برا ش کبابه دلم میخواد زار زار گریه کنم براش بغض دارهرخفه ام میکنه

اخه بچه ام خیلی اروم و مظلوم بود ..خیلی زیاد....

ممنون عزیزم

فعلا ۵روزش رفته 😣😣😣اره واقعا دلم برا ش کبابه دلم میخواد زار زار گریه کنم براش بغض دارهرخفه ام میک ...

عزیزم.اینطوری حرص نخور....خب اینا هم واسشون واجب و برای سلامتی خودشون.اگر عوارض نزدن واکسن و ببینی متوجه میشی الان ی نیشگون کوچیک

عزیزم.اینطوری حرص نخور....خب اینا هم واسشون واجب و برای سلامتی خودشون.اگر عوارض نزدن واکسن و ببینی م ...

اره خب خداییش واجبه😔😔😔