بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای بدنم ازاسم واکسن میلرزه . ۵روزه واکسن دوماگی دخترم رو زدم...جدوابادم اومده جلو چشمم...بمیرم هم تب کرد هم اسهال هم استفراغ هم درد
از اونروز تاحالا پی پیش کم و زیاد میشه . درست هم شیر نمیخوره
همش در حال نق و جیغ و گریه است
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
بزار معده اش سلک باشه چند روز.هر چی بعد واکسن بدی بخوره.تب و اسهال و....
اصلا نمیخوره خودش .الان از بعدظهرتاحالا کلا ۱۰ دقیقه شیر نخورده😥😥😣😣😣تاکی اینجوریه😢😢😢😢
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
عزیزم.اینطوری حرص نخور....خب اینا هم واسشون واجب و برای سلامتی خودشون.اگر عوارض نزدن واکسن و ببینی م ...
اره خب خداییش واجبه😔😔😔