2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر منو یکی از دستش یکی از پاش زدن،،نگفتن چرا هردو رو به پاش زدن؟

هر دو رو تو دستاش زدن.تب کرد دو شب .ولی رد کرد خداروشکر.براش سرلاک غلات و تکه های گیلاس خریدم.۱گرم هم کم نکرد

وای بدنم ازاسم واکسن میلرزه . ۵روزه واکسن دوماگی دخترم رو زدم...جدوابادم اومده جلو چشمم...بمیرم هم تب کرد هم اسهال هم استفراغ هم درد

از اونروز تاحالا پی پیش کم و زیاد میشه . درست هم شیر نمیخوره

همش در حال نق و جیغ و گریه است

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
وای بدنم ازاسم واکسن میلرزه . ۵روزه واکسن دوماگی دخترم رو زدم...جدوابادم اومده جلو چشمم...بمیرم هم ت ...

بزار معده اش سلک باشه چند روز.هر چی بعد واکسن بدی بخوره.تب و اسهال و....

بزار معده اش سلک باشه چند روز.هر چی بعد واکسن بدی بخوره.تب و اسهال و....

اصلا نمیخوره خودش .الان از بعدظهرتاحالا کلا ۱۰ دقیقه شیر نخورده😥😥😣😣😣تاکی اینجوریه😢😢😢😢

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
اصلا نمیخوره خودش .الان از بعدظهرتاحالا کلا ۱۰ دقیقه شیر نخورده😥😥😣😣😣تاکی اینجوریه😢😢😢😢

تو بچه ی کوچیک طبیعیه.فداشون بشم ضعیفا...حواست جمع باشه خیلی.تا ۷.الی ۱۰ روز طبیعیه...بعد ب مرور بهتر میشه انشالله

تو بچه ی کوچیک طبیعیه.فداشون بشم ضعیفا...حواست جمع باشه خیلی.تا ۷.الی ۱۰ روز طبیعیه...بعد ب مرور بهت ...

فعلا ۵روزش رفته 😣😣😣اره واقعا دلم برا ش کبابه دلم میخواد زار زار گریه کنم براش بغض دارهرخفه ام میکنه

اخه بچه ام خیلی اروم و مظلوم بود ..خیلی زیاد....

ممنون عزیزم

فعلا ۵روزش رفته 😣😣😣اره واقعا دلم برا ش کبابه دلم میخواد زار زار گریه کنم براش بغض دارهرخفه ام میک ...

عزیزم.اینطوری حرص نخور....خب اینا هم واسشون واجب و برای سلامتی خودشون.اگر عوارض نزدن واکسن و ببینی متوجه میشی الان ی نیشگون کوچیک

عزیزم.اینطوری حرص نخور....خب اینا هم واسشون واجب و برای سلامتی خودشون.اگر عوارض نزدن واکسن و ببینی م ...

اره خب خداییش واجبه😔😔😔