2777
2789
عنوان

میشه یلحظه بیاین☺☺

114 بازدید | 21 پست

سلام من تو اقدامم ماه پیش1تیرماه پری اومد.بعدش منتظربودم ببینم پری میاد یا نه ک پیش خودم میگفتم اگه بیاد 1مرداد میشم اما29تیر باز پری شدم.بنظرشما دوباره کی باید میشدم؟دراصل اگع یک ماه باشه 29باید میشدم ک نشدم الان یعنی بیبی چک بزنم نشون میده😕😕گیج شدم

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
عزیزم هر ۲۸ روز نرماله

خوب من الان 28روز گذشت نشدم چیکارکنم

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در واقع شما باید حدود 27 مرداد پری میشدی ک نشدی تا 31ام صبر کن نشدی بی بی چک بزن

میخواستم فردا بزنم نزنم یعنی؟

بزن .من 2روز مونده بود ب موعدم زدم مثبت شد علائم خاصی  هم داری؟

زیر شکمم تیر میکشه.نفس کشیدنم سخت شده.ببخشیدا باد گلو میزنم خیلی چند روزم معده ام دردمیکرد ولی درد پا ک پریود میشدمم بعضی اوقات دارم😥😥چیکارکنم 

زیر شکمم تیر میکشه.نفس کشیدنم سخت شده.ببخشیدا باد گلو میزنم خیلی چند روزم معده ام دردمیکرد ولی درد پ ...

سینه هات درد میکنن؟یکیشون حتی

انگاری تیر میکشه یه طرفش

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
سینه هات درد میکنن؟یکیشون حتی انگاری تیر میکشه یه طرفش

یکم درددارن اما تیر نمیکشن

زیر شکمم تیر میکشه.نفس کشیدنم سخت شده.ببخشیدا باد گلو میزنم خیلی چند روزم معده ام دردمیکرد ولی درد پ ...

من همش احساس میکردم پری شدم ولی میرفتم دسشویی فقط ترشح بود

سینم انقد درد میکرد فکر میکردم سرطان سینه گرفتم😂😂😂اخه سمت زیر بغلم بود یه نقطه خاص

یکم درددارن اما تیر نمیکشن

حالا ایشالا که حامله ایی 

البته اگر منتظرشی

فردا بی بی رو بزن 

یه چن روز صبر کن طاقت اوردی یه ازمایش خون هم بده 

من همش احساس میکردم پری شدم ولی میرفتم دسشویی فقط ترشح بود سینم انقد درد میکرد فکر میکردم سرطان سین ...

دور از جونت☺☺منم همینم دردمیگیره میرم دستشویی ترشح سفید میاد شمازایمان کردین بچتون چیه؟یعنی میشه منم باشم