2777
2789

تو عقدم ی روز رفتم خونه مادرشوهرم صب رفتم چایی بخورم نشسته بودیم (پدرشوهرم دوتا زن داره)بعد این دوتا زن با دوتا خواهرش نشستن شوهرم وسطشون هی براش حرفا خاله زنکی میزنن(عمه از کوچه رد شد مرده جلوشو گرفته.دختر عمه طلاق گرفته باز با کی ریخته رو هم.هی بلند میشدن ادا از خودشون در میاوردن ک مثلا ادا راه رفتن عمشونو دریارن..)اینم گوش میداد با ذوق و همراهیشون میکرد تو حرفا خاله زنکی.. منم خیلی بدم میاد این بشینه وسط زنا خاله زنک باشه.اما هست..ی عمر اینجوری بزرگ شده وسط اینا و مسخره بازیشون..حرص میخورم هی

ب خودشم نمیگم چون فایده نداره غیر اینکه خودمو خراب کنم

ب نظرتون حرص من الکیه؟جا من باشین چ میکنین؟

ی روز من بودم دیدم بقیه روزا صب تا شب بیکار وسط اینا میشینن معلوم نیس چی میگن...

مردی ک خاله زنک باشه اصن ب نظرم خیلی بده نمیدونم متوجهین یا ن نمیدونم چجوری بگم اصن از همه کارا سر درمیاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد دوتا زن باهم خوبن؟عجیبه برام.حرص خوردنت که حق داری چون هر کی یه اخلاقیداره و شما بدت و میاد و اون خوشس میاد.اگه حرف پذیر هست غیر مستقیم بهش بفهمون کار بدیه.مثلا چند وقت بعد بی هوا یهویی بحثو وا کن و فلان دوست دوران دبیرستانتو مثال بزن که اره چون سن شوهرش کم لود همش دنبال خاله زنک بازیو و حرف و حدیثو و فلان بود.منم انقد بدم میاد مرد اینجوری باشه.همش بشینه بین زنا و حرفای زنونه بزنه.بگو خداروشکر که تو اینجوری نیستی وگرنه من باید دق میکردم.بگو خیلی حساسما.خیلی برام مهمه مرد مردونه رفتار کنه.اینارو گهگاهی بهش بگو و هندونه بده زیر بغلش و خلاصه بگو تا فکر کنه واقعا خاله رنک بازی بده و خودشم بدش بیاد.فقط غیر مستقیم و نرم و کوتاه بگو.یهویی نری سر اصل مطلب.

والا بخدا اصن دروبریا من ی دقه نمیشینن با ما همی داداشم ی لحظه ک بیکار میشه سریع میره پیش داییام نمی ...

میگم دگ خوبی مرد خاله زنک اینه میشه داحت گولش زد.گولش بزن و بهش بفهمون که کار بدیه و دوست نداری.اما عیر مستقیم.درضمن وقتشو پرکن.از بیکاری اینطوریه.مگه کار نداره؟

چقد دوتا زن باهم خوبن؟عجیبه برام.حرص خوردنت که حق داری چون هر کی یه اخلاقیداره و شما بدت و میاد و او ...

باشه حتما..

دوتا زنه هم زیرپوستی کخ میریزن بهم حرص همو درمیارن..در کل ولی چاره ای ندارن زندگی میکنن اما کخشون مخصوصا دومی فراوونه..مادرشوهر من اولیه 

سختا واقعا.من که خیلی بدم میاد.مردو چه به این کارا. اخه.اونم حرف زن دیگرو پیشش بگن.

یکسره هم غیبت احدو ناس کی کجاش بزرگه کی با کی روهم ریخت دیدی دیگ خانوما دور هم ویا میگن ینی آتیش میگیرم هیچی هم نمیتونم بگم