2777
2789
عنوان

درد بخیه زایمان

144 بازدید | 10 پست

سلام این درد وسوزش بخیه کی خوب میشه الان پنج روز زایمان کردم بدجور درد وسوزش دارم گریم میگیره قرصی واسه کاهش درد میشناسین راهنمایی کنید لطفا 😧😧

طبیعی یا سزارین؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه از زایمانت بگی؟طبیعی بوده یا سز؟!

طبیعی من واسه زایمانم اذیت نشدم فقط شکم درد داشتم اما اینقد که این بخیه ها اذیتم میکنه زایمان اذیت نشدم الان همش از درد ناله میکنم فقط چهار تابخیه خوردم

به سلامتی عزیزم. قدم نو رسیده مبارک باشه. به من شیاف دیکلو فناک داده بود. 

ممنون عزیزم به منم کپسولشو داد الان امروز تمام کردم دردام شروع شد پس این کپسول برا کاهش درد؟؟شیاف چطور بخرم طریقه مصرفش چطوریه؟

ممنون عزیزم به منم کپسولشو داد الان امروز تمام کردم دردام شروع شد پس این کپسول برا کاهش درد؟؟شیاف چط ...

ی زنگ ب دکترا برن باش هماهنگ کن و شباف استفاده کن

الکی درد نکش

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
طبیعی من واسه زایمانم اذیت نشدم فقط شکم درد داشتم اما اینقد که این بخیه ها اذیتم میکنه زایمان اذیت ن ...

عزیزمممم...چهارتا بخیه انقدد درد میکشی..میتونی دسشویی کنی؟!

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜
ممنون عزیزم به منم کپسولشو داد الان امروز تمام کردم دردام شروع شد پس این کپسول برا کاهش درد؟؟شیاف چط ...

عزیزم من سزارین بودم و دکترم برام تجویز کرده بود تا یک هفته. چون شما طبیعی هستی حتما به دکترت زنگ بزن و مشکلتو مطرح کن ببین خودش چی براتون تجویز میکنه شاید معاینه بخواین