2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرت بگو امار قبولی دخترا تو امتحان رانندگی بالاتر از پسراست

پسرا یا خیلی عالی اند یا خیلی تعطیلن 

یه اقایی اون دفعه با پنجاه سال اومده بود بار چهلم پنجاهمش بود بیست سال بود دنبال گواهینامه بود

تبریک عزیزم ، من همونم ک خالم ۱۷ بار امتحان داد و قبول شد بهتم گفتم قبول میشی😄 بسلامتی مبارکه

خخ یادم اومد مرسیی واقعا راحت شدم دیگه

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

من‌دوشنبه‌دفه‌چهارم‌میخوام‌‌برم‌خسته شدم‌از‌بس‌

هی مسخره‌کردن‌هی‌مرسیدن‌قبول شدی؟ دعام‌کنید

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

[QUOTE=101880764]مباررررک باشه منم میخوام برم هفته دیگه برام دعا کن قبول بشه [/QUممنون ان شاالله عزیزم فقط سرعت عمل و اعتماد بنفس مهمه

من‌دوشنبه‌دفه‌چهارم‌میخوام‌‌برم‌خسته شدم‌از‌بس‌ هی مسخره‌کردن‌هی‌مرسیدن‌قبول شدی؟ دعام‌کنید

منم عزیزم همینطور!چله ال یاسین برداشتم ختم الله الصمد اثر کرد فقط تو امتحان کند نباش درسته

حاملم میترسم از استرس حالم بد بشه  انشالله بخیر بگذره...

الهی عزیزم ان شاالله !شکمتم تو دید بزار ببینه تا بفهمه اثر داره خخ

منم عزیزم همینطور!چله ال یاسین برداشتم ختم الله الصمد اثر کرد فقط تو امتحان کند نباش درسته

ایتا‌ک‌گفتی‌‌چی‌هست؟‌دفه‌چهارمه‌‌خدا کنه‌قبول‌شم

این افسره‌فقط‌یه‌دوبل‌میگیره‌خراب‌نکنم

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم