2777
2789
عنوان

دفع همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4940 بازدید | 56 پست
وای عزیزم خدا خیرت بده تا یه مدت بود درگیر بود فکرم مرسی عزیزم

اگ چیزی هم باشه با قرآن خوندن دیگ نیست. موقع ظرف شستن موقع بیکاری ذکر بگید تا بیفته تو زبانتان اینقد تاثیر خوب داره اینقد زبانت شیرین میشه خودتم بخای گناه کنی جلوش و میگیره البته گناه با زبان

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠
اگ چیزی هم باشه با قرآن خوندن دیگ نیست. موقع ظرف شستن موقع بیکاری ذکر بگید تا بیفته تو زبانتان اینقد ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه گلم

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگو چه نشونه هایی داری و از کجا احتمال میدی همزاد باشه

ببینید راستش کسی اول به من گفتن دعا دارید از فامیلتون

بعد من خیلی ناراحت شدم و به کسی گفتم ایشونم گفت اگه همه کاراتون تا دقیقه 90 خوب پیش میره بعد خراب میشه ینی دعا دارید 

و منم کارام همش تا دقیقه 90 عالیه عالیه بعد یهو نمیدونم چی میشه خراب میشه

بعد تاپیکهای اینجارو دیدم گفتم شایدم همزاده....

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
ببینید راستش کسی اول به من گفتن دعا دارید از فامیلتون بعد من خیلی ناراحت شدم و به کسی گفتم ایشونم گ ...

نه همزاد نیست عزیز من

خدا نکنه همزاد باشه😢😢😢😢

طلسمتون کردن 

دعا واستون نوشتن که کاراتون گره افتاده اما همزاد نیست

خواهش میکنم.هیچ وقت این حرفا رو باور نکنید.ریشه رو جای دیگه پیدا کنید.انشاالله که رفع گرفتاری بشه.

من ازتون سوال دارم دوست مهربون

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
توضیح دادم.

سلام وقتتون بخیر...من تو تاپیک همزاد بودم ک با جوابهاتون و تاپیکتون روبرو شدم......ببینید منم علائم همزادو دارم..ینی شبا خاب خوب ندارم حس تجاوز و خواب جنسی درخواب...ونبض و این چیزها...
از یکی دونفر ک اینکاره بودن پرسیدم گفتتن مس اجنه و همزاده...
من دوس ندارم خارج از دین باشه کاری...
واینکه یسریا میگن دعای ما قرانیه ولی اداب هم داره ...
ازطرفیم جایی خوندم حرز امام جواد خوبه...ک تو بضی پیجا 250هزار تومن ایناس...یسری جاها بیرونم میفروشن5هزارتون و ایناس
الان من از یه پیجی پرسیدم گفتن اصلش8میلیون ایناس گفتم چخبره...گف اینایی ک مینویسن ادابو رعایت نمیکنن درست نیس
مگه ایت الله بهجت نگفتن همرا کن مگه این قیمت مدنظرشون بود گفتن شاید شرایط اون طرف فرق داشتو اینا
ازطرفیم تو نت ک سرچ میکردم میدیدم ک مثلا با نماز اول وقت و اینا حل میشه
از نظر شما باید چکرد؟

سلام وقتتون بخیر...من تو تاپیک همزاد بودم ک با جوابهاتون و تاپیکتون روبرو شدم......ببینید منم علائم ...

آرامش خانم من از موسسه اسم اعظم حرز امام جواد خریدم معتبره از مشهد میفرستن واستون. راستش حرز امام جواد خوبه اما در کنارش نباید گناه کنی. واسه من خوب بود خیلی بیشتر مقید به نماز خوندن شدم و نماز اول وقت اما واسه باطل السحر سوره بقره میگن خیلی خوبه من الان 20 روزه دارم میخونم و جن عاشق دارم. میگن خیلی سخت از بین میره اگه کسی اطلاعت بیشتری داره لطفا کمک کنه. اگرچه تو این 20 روز اتفاقات خوبی واسم افتاده و همچنان ادامه میدم

نمیدونم تو هینجا هی همه میگن اگه کاراتون هی گره توش هست...

منم دقیقا مثل شمام 

البته برای من توی همه زندگیم گره هست 

الان ۳۹ سالمه و نتونستم ازدواج کنم 

افراد مختلف هم بارها بهم گفتن همزاد داری 

در سالهای مختلف زندگیم بهم گفتن 

شما تونستی رفعش کنی ؟

سلام وقتتون بخیر...من تو تاپیک همزاد بودم ک با جوابهاتون و تاپیکتون روبرو شدم......ببینید منم علائم ...

بعضی از طلسمات کثیف اینقدر سنگینه که با هیچ نماز و آیه‌ای رفع نمیشه . نهایت اینکه اثرش به صورت موقت کم میشه اما تا خود طلسم از بین نره هیچ درمان دائمی نداره . واقعیت اینه که نمیدونم چه اصراریه کسانیکه اعتقاد ندارن میان توی اینجور تاپیک‌ها و راه حل میخوان بدن و همیشه یه جوری نظر میدن که انگار کسیکه مشکل طلسمات بد داره بدی از خودشه . نه عزیزم اگه شما زندگیت با این طلسمات نابود نشده واسه اینه که آدم بد دور و برت نیست .