2777
2789
عنوان

دفع همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4940 بازدید | 56 پست
روایات همزاد رو شیطان معرفی کرده.با هر انسانی که متولد میشه،یک شیطان هم خلق میشه برای اینکه به گناه ...

عزیزم میشه بیشتر تعریف کنی من اصلا نمیدونم 

فکرمم درگیر کرده خیلی ناراحت شدم

ببخشیدا

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بیشتر تعریف کنی من اصلا نمیدونم  فکرمم درگیر کرده خیلی ناراحت شدم ببخشیدا

چه حالاتی دارید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

شبا میخوای باوضو قران بذارسرت بخاب قدیمیا یه سجناق میداشتن لباسش.  یه دعا هست ابی دجانه تونت بزن بخون 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
هرروز سوره جن بخون. آیت الکرسی حتما. قل هو الله از ده تا تا صد تا هرقدر تونستی بخون. صدای بلند سوره ...

مرسی عزیزم

یه همزاد خوب داریم یه بد.

کجا گفته شده؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چه حالاتی دارید؟

ببینید راستش کسی اول به من گفتن دعا دارید از فامیلتون

بعد من خیلی ناراحت شدم و به کسی گفتم ایشونم گفت اگه همه کاراتون تا دقیقه 90 خوب پیش میره بعد خراب میشه ینی دعا دارید 

و منم کارام همش تا دقیقه 90 عالیه عالیه بعد یهو نمیدونم چی میشه خراب میشه

بعد تاپیکهای اینجارو دیدم گفتم شایدم همزاده....

ببینید راستش کسی اول به من گفتن دعا دارید از فامیلتون بعد من خیلی ناراحت شدم و به کسی گفتم ایشونم گ ...

شما هم باور کردید؟!😐

نه دعا دارید نه همزاد.گره مشکلاتتون رو از طریق دیگه ای باز کنید.استغفار زیاد بگید و به گذشته برگردید،شاید حق الناسی انجام دادید.نماز اول وقت رو هم فراموش نکنید که قسمت اعظمی از مشکلات برای ترک نماز هست.

شما هم باور کردید؟!😐 نه دعا دارید نه همزاد.گره مشکلاتتون رو از طریق دیگه ای باز کنید.استغفار زیاد ...

وای عزیزم خدا خیرت بده تا یه مدت بود درگیر بود فکرم

مرسی عزیزم

امضات خیلی باحال بود👍😍 منم ی همچین چیزی سفارش دادم. از ته دلم برات ارزو کردم خیلی زود رود زود با ...

خودت باحال بودی عزیزم که وقت گذاشتی خوندی. خدا بهترین رو از هر نظر قسمتت کنه. فدای قلب مهربونت و زبون شیرینت. 💜💜💜💜

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠
وای عزیزم خدا خیرت بده تا یه مدت بود درگیر بود فکرم مرسی عزیزم

خواهش میکنم.هیچ وقت این حرفا رو باور نکنید.ریشه رو جای دیگه پیدا کنید.انشاالله که رفع گرفتاری بشه.

بچه ها سحر و جادو و ... وجود دارن اما قدرت و خواست خدا از همه چیز بالاتره

من خودمم گاهی اوقات خیلی زیاااااد تو کارم گره میوفته. خیلیا هم بهم گفتن دعا داری.اما تا حالا ی بارم جز خونه ی خدا جای دیگه نرفتم

خودتونو بسپارین ب دست خدا.حتما حکمتی هست

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته