2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینقد براش خوشحالم بچه ها.. ازونایی بود ک همش میگفت الان نمیخوایمو اینا.. ولی الان پشیمونه ک چرا زودتر اقدام نکردن. 88 عروسی کردن.. تا امسال نخواستن امسالم ک قصد کرده بود یکم مشکلاتی متحمل شد .. از پولیپو زخم دهانه رحمو ...
دکترش گفت زخمت باید فریز بشه ولی بهت یه شانس میدم دو ماه اقدام ب بارداری کن اگه باردار شدی ک بعد زایمانت زخوتو اگه خوب نشد فریز میکنیم. اگه باردار نشدی ک باید بیای فریز کنم و بعد یک سال دوباره اقدام کنی. اینقدر ناراحت بود.. اینقدر دعا کرد.. وقتی خبر بارداریشو شنیدیم خیییلی خوشحال شدیم.. خدا همه ی دلا رو شاد کنه ب حق همین ماه عزیز..
خدا از شما بشنوه مامی جان دعا میکنم ب سلامتی مراحل بارداریشو بگذرونه.. این اواخر وقتی بچه میدید دیوانه میشد.. یادمه پارسال رفته بود بیرون جوراب و کفش بچگونه خشگل دید بس ک بچه دوست داشت ناخودآگاه خریدشون.. ب منم تا حالا نگفته بود میگفت توو تنهاییهاش اینقد این جورابو کفش کوچولوها رو ناز میداده.. گاهیم گریه میکرده..