zakiyh_kh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1793 عنوان این چیههههههههههه همش میاد 😬😬😬😬😬😬😬 265 بازدید | 8 پست 1398/05/30 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 برامنم خیلی اینطوری میاد نمیدونم چیکار کنم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
meyviiis عضویت: 1397/12/09 تعداد پست: 25942 بخاطر تلگرامتونه.برا منم میاد برا گروهاتم پیام تبلیغاتی میفرسته خود بخود؟ 😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
دختر_شیطونک عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 10289 خانوم ۱۳ ساله شما روزی چند بار تاپیک میزنید؟؟؟😐😐😐 آخه جای تو اینجاست؟؟؟ غصه نخور درست میشه.