aily مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 337 عنوان چکارکنم پسرم به خودمون وابسته بشه؟ 436 بازدید | 58 پست ماخونمون روفروختیم وتاسال دیگه که ساخته بشه اومدیم خونه پدرشوهرم پسرپنج ساله من ازخواب که بیدارمیشه میره بالا پیش مادربزرگش تاآخرشب که برای خواب بیاد کلاًازکوچیکیش علاقه زیادی به خونواده شوهرم داره همین الانم باپدرشوهرم تنهاست هرچی صداش میزنم بیا باداداشت بازی کن نمیاداگه بخواهیم بیرون بریم بامانمیادولی باعمش ومادربزرگش میره چندبارباکتک آوردمش پیش خودم خونواده شوهرم میگن پسرروکه نباید زندونی کرد وقتی گریه میکنه میان میبرنش بیرون براش خوراکی میخرن که ساکت بشه اگه چیزی ازم بخواد وبهش ندم مادرشوهرم فوری براش فراهم میکنه که من دوست ندارم چندبارم بهشون گفتیم ولی کارخودشونومیکنن بهشون میگم وقتی اومدبالا بهش بگید بروپیش مامانت میگن جای بدی که نمیره تواین چندوقته پسرم سرمون زورشده چکارکنم که ازخونواده شوهرم دل بکنه 1398/05/30 | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامشم۱۳۷۱ عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2195 عزیزم حتما با کتکی که زدی منتطر باش بهت وابسته میشهاونا محبت میکنن شما کتک میزنی چه انتظاری از طفل معصوم داری
آيسي عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 5655 بدی های زندگی نزدیک خانواده همینهفک نکنم بشه کاری کرد اون هرچی پیش شما نداره پیش اونا داره معلومه که اونجارو بیشتر میخواد ايشالا درمان سرطان كشف بشه
manisam عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6793 کارایی که خانواده شوهرت براش میکنن خودت براش بکن ولی با قوانین خودت به شوهرتم بگو بهش بفهمونه زمانی که مادرت احازه داد میتونی بری 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 کاش مادرشوهر منم میومد دختر منو میبرد با خودش!!!! یک ساعتی استراحت کنم از دسش!!! 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
سفیدبرفی۲ عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 4959 تا وقتی اونجایی همین آش و همین کاسه بعدم بهتررررر چرا حرص میخوری بزار بره خودت بشین یه نفس راحت بکش ❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
آرامشم۱۳۷۱ عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2195 تا جدا نشید نمیتونی کاریش کنی منم از الانکه باردارم گفتم بچم هر چی خواست نمیخوام براش فراهم باشه مادرشوهرم میگه دلت میاد؟این بحثا هست تا جدا نشین توقعی نداشته باش... اونا نوشون رو دوس دارن دیگه به مسایل تربیتی فکر نمیکنن
سرکه عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2357 هر جا بهش خوش بگذره و محبت زیاد باشه بچه هم تمایلش اونجاست. پسرم منم اگه یه روز دعواش کنم بعد بره خونه مادرم اینا با گریه شب میاد خونه
aily مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 337 کارایی که خانواده شوهرت براش میکنن خودت براش بکن ولی با قوانین خودت به شوهرتم بگو بهش بفهمونه زمانی ... خونواده شوهرم وضعشون خوبه ولی ماداریم خونه میسازیم نمیتونم همه کاری براش بکنم
asaliii69 عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 18955 وقتی تو یه خونه اید کاری نمیشه کرد..به نظرم راحت کاراتو بکن برید بیرون بگردید ..همه از خداشونه بچه هاشون جایی جور باشن بمونن😬 آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
anahidiiiii عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1520 خب ببیناونا چیکار میکنن و چ جوری محبت میکنن کپسرت جذب اونا میشه..توام انجوری باش