2777
2789
عنوان

زشت نیست؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه که باپشم بری 

خوب جیکار کنم حتما م باید مروز رم اگرم ژیلت بزنم که برا ماه عد مدرم درمیاد از درد اپیلاسیون

دعا کنید هفته دیگه تاپیک بزنم که منم مامان شدم واسم صلوات بفرستین😘
برا سونو وازینال یه لباس مثل لباس رادیولوژی تن میکنند

نه بابا من رفتم قبلا اصلا لباس خاصی تنت نمیکنن

خوب جیکار کنم حتما م باید مروز رم اگرم ژیلت بزنم که برا ماه عد مدرم درمیاد از درد اپیلاسیون

عکس سونوتو بده ببینم چیه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
درمورد پشم و پیلی تو ملت باید نظر بدن؟

😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

👍👍👍👍👍

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
جایی ک میرفتم داشت اخه

چه جالب من رفتم دوسال پیش یه پارچه داد انداختم رو پام و قبلشم گفت کاملا شلوارتو درار

بعد رفتم رو تخت 10 دقیقه ای تموم شد اومدم پایین

فعلا یه کرم موبر بخر بزن ژیلت بده 

اگه بارداری اصلا از کرم های موبر استفاده نکن، در ضمن شما عروسک چینی نیستی که همیشه اپیلاسیون شده و خوشگل و‌مرتب باشی، انسان تشریف داری و موهای بدنت رشد میکنه و بلند میشه، شما باید تمیز باشید، بدنتون بو نده و لباساتون خوشبو باشن، اپیلاسیون کردن یا نکردن شما ربطی به کسی نداره،